Annoncørbetalt indhold

Find hunderacen labradoodle på dyreportal.dk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er sket et boom indenfor interessen af hunde og flere hjem end nogensinde før har valgt at ville anskaffe sig en hund. Der er dog nogle hunderacer der er mere eftertragtede end andre og blandt disse er racerne der kan være mere allergivenlige end andre som f.eks. en racen labradoodle.


En labradoodle er en god og allergivenlig race til familien

Labradoodle er en hund der er i høj kurs og det er der mange grunde til. Først og fremmest har man en hund der er rigtig god som familiehund, da den har et sind der er let at træne og som kan være mere tålmodig og mindre jagtstyret end andre. Derudover er der her tale om en hunderace der pga. avl er ramt godt ind i en gruppe af hunderacer der er bedre i forhold til allergi.

Har du en eller flere i hjemmet der kan have en smule tendens til allergisk reaktion, er det ret sikkert den allergi-venlige årsag som gør mest for dig, da det ses at flere hjem trodser en smule allergier og alligevel ønsker at få en hund ind som det nye familiemedlem. Med en labradoodles egenskaber vil de fleste personer med en smule allergier nemlig godt kunne holde ud at bo sammen med en labradoodle.


Find din kommende hund det rigtige sted

Det kan være svært at vide hvor man skal kigge i retningen af, når man skal købe en hund til hjemmet. Der har de seneste år desværre været en del skræmmehistorier med avlere der ikke har haft kendskab til avl og derved har fået avlet dyr med fejl og mangler. Derfor er det heller ikke lige meget hvor du vælger at købe din labradoodle.

Et godt sted at se efter det kommende nye familiemedlem er på dyreportal.dk. Her finder du ikke kun hunde der kan hentes fra hvalp, men der findes også de hunde der skal have deres nye og forhåbentligt blivende hjem. Den sidste løsning er der mange der kan gøre glæde af, af flere årsager.


Form din egen hund fra hvalps ben

Når du anskaffer dig en hund fra hvalp, så er der selvfølgelig mulighed for at forme hunden som du vil. Det er begrænset hvad dårlige oplevelser og vaner hunden har nået at få, før den kommer til dig når den kommer fra hvalps ben. Der er dog også en helt anden form for træning der skal være med i overvejelserne her.

Selvom du finder en hvalp der efter sigende allerede skulle være dygtig til at sidde på kommando og som er renlig, så vil et nyt hjem ruske lidt op i hvalpens daglige gang og det vil betyde at du ret sikkert vil skulle forberede dig på uheld indendørs i den første tid. Det er også med hunde som med børn, at man skal igennem en lille trodsperiode, hvor træningen skal være lige en ekstra tand intens.


Fordelene ved at vælge en hund der ikke længere er hvalp

Med en ældre hund kan du lettere sikre dig at du får en hund der allerede ved at der ikke under nogen omstændigheder kan komme på tale at der skal tisses indenfor og de vigtigste kommandoer vil ret sikkert også kunne være støbt i hunden på forhånd. Der er dog det minus ved en ældre hund der skal have et nyt hjem, at der som oftest også er en grund til at den nuværende familie ikke kan beholde hunden.

I nogle tilfælde kan man altså også ende ud med en hund der har nogle små brist, når man vælger en hund der ikke længere er hvalp. Der er dog meget der taler for at man vælger en sådan hund og når man først har knyttet bånd, så har du en labradoodle der som regel elsker at træne og lytte efter sin ejermand.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.