Annoncørbetalt indhold

Find den perfekte ramme til din forretning

PR-foto credit

Denne artikikel indeholder sponsoreret indhold

En flot ramme kan virkelig fuldende et billede. Så det er med at tænke rammerne med, når du står med et budskab på en plakat. Her er det nemlig ikke kun størrelserne, du skal tænke over, men også hvordan du vil have dem til at hænge, og hvilken type ramme du har behov for. Der findes nemlig et hav af muligheder inden for plakatrammer til erhverv.

Vi giver dig her nogle idéer og muligheder, du skal have i baghovedet, når du skal finde rammer, der passer til dit behov. Og her er det vigtigt også at tænke æstetikken med, da medarbejdere, der er i flotte og behagelige omgivelser, er mere motiverede.

Ude eller inde?

Det første, du skal overveje, er, hvor din plakat skal hænge. Lad os starte udenfor. Hvis du har plakater til at hænge udenfor, skal du overveje, om du skal have en plakatramme med lås. Når en plakat hænger udenfor, hvor der kommer mange mennesker forbi, kan du ikke holde øje med den, og det kan derfor være rart at have en plakatramme med lås. Når der er lås på rammen, sikrer du, at der ikke er nogen, der kan ødelægge eller stjæle plakaten.

Vil du sætte spot på dine plakater, kan du vælge at sætte dine plakater i plakatrammer med lys. Det er en sjov og effektfuld måde at sætte ekstra spot på budskabet på plakaten. En plakatramme med lys fungerer både inde og ude. Hvis den skal hænge udendørs, sikrer du, at budskabet bliver set, uanset hvad vejret siger og uanset, hvilken tid på døgnet folk passerer. En plakatramme med lys fungerer både indendørs og udendørs.

Få plakaterne til at hænge perfekt

Hvis du ikke ønsker, at din plakat skal i en fuld ramme, kan du også gå med en plakatliste. Her hænger plakaten mere frit og har ikke glas eller plastik foran sig. Det gør den mere svævende at se på og knap så tung i looket. Det er også optimalt, hvis plakaten eksempelvis skal hænge i et butiksvindue og derfor ikke har en væg at hænge på. På den måde kan du bruge en dobbeltsidet plakat, hvor budskabet er printet på begge sider.

Hvis du har behov for ofte at skifte plakaten, kan du vælge en smart plakatramme med klikfunktion. Den er god, hvis du ofte skal skifte plakaten, da den er meget nem at betjene. Her kan du nemlig åbne rammens fire sider forfra med ganske få klik. Og voila, så er rammen åbnet, og du kan skifte indholdet. Rammerne er gode til både indendørs- og udendørsbrug.

En plakat behøver ikke at hænge

Du kan også få en smart plakatstander, som du nemt kan flytte rundt på. Hvis du ofte ændrer indretningen i din butik, eller hvis du skal til messe, er denne type oplagt. Her kan du sætte ekstra spot på de varer, du mener fortjener lidt mere opmærksomhed fra forbipasserende.

Så uanset hvilket behov du har, kan du finde plakatrammer, der passer til lige det, du har brug for. Om det er ude eller inde og om de skal hænge eller være i stander.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.