Annoncørbetalt indhold

Få tid til dig selv med en kreativ hobby

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdI en travl og hektisk hverdag der går med job, studie og familien kan det hurtigt blive svært at finde tid til sig selv. Der er mange andre ting der kræver ens opmærksomhed, men derfor er det også vigtigt at huske at sætte tid af til sig selv og til ro og fordybelse. Måske har du længe haft lyst til at lære en ny hobby eller til at finde en aktivitet, hvor du kan få tid på egen hånd og komme væk fra hverdagens travlhed i en periode. Denne artikel giver 3 bud på kreative hobbyer du kan kaste dig ud i.


Lær at male

Hvis du vil have en både meditativ og kreativ hobby skal du lære at male. At male kræver ikke alverdens udstyr, og du behøver heller ikke være den næste Picasso, bare så længe du nyder det og kan finde ro i aktiviteten. Der er nemlig noget helt specielt og meditativt over at skabe et maleri og over at bruge penslen og farverne til at skaber former og spændende motiver. Hvis du dog gerne vil lære nye teknikker og løfte dine værker til nye højder kan du tage på et kursus, og for eksempel Mal i København, hvor du kan få tips og tricks til dine kreationer og for alvor udfolde dine kreative evner og få en pause fra hverdagen.


Hop på strikkevognen 

En anden hobby der for alvor har taget landet med storm er strikning. Det at strikke er gået fra at være noget kun din bedstemor gjorde, til at være så godt som uundgåeligt. Specielt hos den yngre generation er strikning blevet en populær hobby, og der dukker hele tiden nye flotte strikkedesign op online og i blade. Så hop med på strikkevognen. Det er en afslappende hobby der kan laves hvor som helst. Det gør at den er god, hvis du har brug for en kort kreativ pause i løbet af dagen, da du hurtigt kan hive strikketøjet frem i bussen eller mens du drikker morgenkaffen.


Fordyb dig i havearbejde

Et sidste bud lyder på at rykke hobbyen udendørs og fordybe dig i havearbejde. Nu hvor foråret langsomt gør sit indtog er det det perfekte tidspunkt at gå i haven på. Havearbejde kræver fordybelse og fokus og gør derfor, at du er nødt til at lægge dagens stress og bekymringer fra dig for at fokusere på naturen. Dette er i sig selv en god øvelse og gør, at du bedre kan være i nuet og finde ro. Så find havehandskerne, blomsterfrøene og skovlen frem!Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.