Annoncørbetalt indhold

Få Office 365 support

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvad er Office 365?

Office 365 er Microsofts produktivitets software, det indeholder programmer som Word, Excel, PowerPoint, OneDrive og Outlook m.m. I gamle dage var Office pakken en selvstændig software løsning, men det det er nu en abonnementbaseret løsning hvor man kan tilgå disse programmer både online og lokalt på egen PC. Office 365 kommer både som en virksomheds løsning såvel som til private. Ved brug af disse programmer er det vigtigt med god Office 365 support, da der som med ethvert program kan opstå problemer. Et program som Word er lavet til tekstbehandling, og mange virksomheder har stadigt brug for at printe deres Word dokumenter ud. Så derfor tilbyder vi, udover pålidelig Office 365 support, også kopi og print løsninger til din virksomhed.


General Office 365 support

Hos Aimit har vi mange IT-professionelle som står klar til at hjælpe dig med hvad end du har brug for til opsætning og drift ved brug af Microsofts Office 365 produktivitets software. Ved vores IT-løsninger vil vi fungere ligesom din egen virksomheds IT-afdeling, og vil være klar på at assistere selv med de små ting. Det kan være alt lige fra hvordan du gemmer dit Word dokument på en fælles server, til hvordan du indsætter en video i din PowerPoint præsentation. Vores Office 365 support team kan hjælpe med alt det og alt andet Office relateret.


Inkludere jeres Office 365 support, også backup?

Ja det gør den, for udover at vi yder general teknisk Office 365 support, så indebære vores løsning også komplet backup af din virksomheds Office data. Mange tror nemlig fejlagtigt, at Microsoft automatisk yder en backup service af din data, men det er faktisk ikke deres ansvar. Tilgængelighed af ens data er essentielt for de fleste virksomheder, så datatab vil være kritisk for langt de fleste virksomheder. Det er derfor at vores Office 365 support løsning også inkludere data backup, så du minimerer din afhængighed af Microsofts servere. Ved backup gardere du dig også mod et af de mest almindelige former for datatab, nemlig menneskelig fejl. Hvis nogle kommer til at slette et vigtigt dokument, kan du være tryg i at vide at der altid er en ekstern backup til gendannelse.


Hvorfor vælge os til din Office 365 support?

Hos Aimit er vi en komplet IT-løsnings virksomhed, for udover vores Office 365 support og backup har vi mange andre løsninger og værktøjer til at hjælpe din virksomhed med at opnå den optimale drift. IT-sikkerhed er en enorm vigtig ting for de flestes moderne virksomheders for at sikrer stabil fremtidige drift, derfor tilbyder vi og skræddersyet IT sikkerhedsløsninger til virksomhed, selv hvis i ikke har brug for Office 365 support. Kontakt os lad os finde en løsning som passer til netop din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.