Annoncørbetalt indhold

Få køberrådgivning af boligadvokat

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du skal til at kigge på bolig, så kig også lige på boligadvokater. Det er ikke alle, der er klar over hvor meget hjælp de faktisk kan få igennem en købeproces, hvis de kontakter en erfaren boligadvokat. Boligadvokaten kan være din køberrådgiver hele vejen lige fra du starter med at kigge på boliger, til du står med nøglen i hånden og glad kan kalde dig ejer af en ny ønskebolig.


Kontakt en boligadvokat

En boligadvokat har som navnet siger specialiseret sig i alt, hvad der har med køb og salg af boliger at gøre. De kan derfor give dig de råd du har brug for både, når det kommer til boligens pris og i forbindelse med alt det juridiske en bolighandel indebærer. Nogle købere benytter kun boligadvokaten til tinglysningen af skødet og måske refusionsopgørelsen. Andre ønsker at have en professionel rådgiver med sig hele vejen.


Rådgivning til dit bedste

Når en boligadvokat er med hele vejen, kan du sammenligne det med tidligere, hvor en ejendomsmægler også kunne rådgive køber. Siden 2015 må ejendomsmægleren dog ikke mere tilbyde køber rådgivning. Det er kun sælger ejendomsmægleren må rådgive. Derfor er det vigtigt, at du som køber selv kontakter en rådgiver. Naturligvis er det også bedre rådgivning du får af en boligadvokat. Modsat ejendomsmægleren er boligadvokaten jo udelukkende interesseret i dine forhold og rådgiver ud fra dit bedste. En ejendomsmægler havde et ben i begge lejre og var også selv interesseret i at få så høj en pris som muligt for boligen.


Boligadvokaten har overblikket

Boligadvokaten kan som sagt hjælpe dig fra det øjeblik du finder et hus eller lejlighed, der har interesse. Der er mange ting at undersøge, inden man skal sige ja til en handel. Først og fremmest er der selve salgsopstillingen, der skal kigges igennem. Så er der tilstandsrapporten, som skal kigges efter i sømmene. Her er det virkelig en fordel at have en erfaren rådgiver, der ved hvad der skal kigges efter og som kan vurdere, om den pris huset er sat til er rimelig, når man holder prisen op i mod de fejl og mangler, der er beskrevet i tilstandsrapporten. Prisens rimelighed kommer an på, hvor huset ligger, og hvilket slags hus det drejer sig om. Boligadvokaten har overblik over boligmarkedet og ved derfor om prisen er for høj.


Undgå dumme overraskelser

En anden ting som mange købere glemmer at tjekke er lokalplanen for det område, som boligen ligger i. Det er virkelig træls at købe et hus eller en lejlighed og så for sent finde ud af, at der skal bygges høje huse på den anden side af vejen, som tager lyset fra din have eller altan. Det kan også være, at det naturområde der nu er udsigt til fra stuen i det nye hus skal udstykkes til parcelhusgrunde og dermed er det slut med en god udsigt og en ugeneret have.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.