Annoncørbetalt indhold

Erhvervsbyggeri i topkvalitet med DEKO

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Skal du have hjælp til en hovedentreprise, hvor du er sikker på lydisolerede byggeprojekter, men uden at gå på kompromis med designet? Så er DEKO det rette sted at søge efter hjælpen. Her kan du få hjælp fra alt til et mindre erhvervskontor til totalentreprise med skræddersyede løsninger, der har fokus på lys, lyd, rummelighed og lækkert design.

DEKO – specialiseret i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri

Der er tonsvis af muligheder, når det kommer til at designe erhvervs- og institutionsbyggerier. DEKO har stort fokus på at skabe optimale lokaler, der er lydisolerede, når der er brug for det. Med glasvægge af forskellige varianter skaber virksomheden lokaler, der kan bruges til mange forskellige formål. Har du brug for lydisolerede glasvægge på hospitalet for at kunne holde øje med patienter, er DEKO det rette sted at søge hjælp.

Lydisolerede glasvægge og lydisolerede lofter er især også brugbare ved større erhvervsbyggerier. Det giver nemlig lokaler, hvor medarbejdere, klienter og kunder kan fokusere på opgaven, de har foran dem, uden at blive chikaneret af andre ting. Der er nemlig masser af aktivitet og energi på eksempelvis et kontor, hospital og andre institutioner, så her er lydisolerede lokaler en nødvendighed.

For patienter er det nødvendigt med ro for at kunne slappe af og komme sig efter undersøgelser og indgreb. For medarbejdere er det nødvendigt for at skabe overblik og kunne koncentrere sig fuldt ud igennem arbejdsdagen. For kunder er det rart at kunne tale privat og roligt med virksomhedens ansatte. Der er masser af andre grunde til, at lydisolerede lokaler er et godt fokus at have under et byggeri.

For at skabe en bedre indretning af et kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri kan det være en god idé at anvende brandsikre glasvægge, som DEKO også producerer. Disse glasvægge er testet, så de overholder alle europæiske krav inden for brand. Så kan du skabe større byggerier med fokus på sikkerhed, lys og åbenhed.

Få det optimale mødelokale med foldevægge

Mødelokaler eksisterer i nærmest alle virksomhedsformer. Om det gælder et kontor, en større offentlig institution eller et privat firma, er der altid brug for, at man kan holde møder med virksomhedens ansatte og virksomhedens kunder. Nogle gange hver for sig og andre gange samlet. Derfor er optimale mødelokaler noget af det øverste på listen i mange byggeprojekter.

Hos DEKO finder du et væld af indretningsentreprenører, der ved præcis, hvad de snakker om. Du kan i samarbejde med virksomheden skabe mødelokaler ved brug af de lydisolerede glasvægge – så har du veletablerede lokaler. Men du kan også vælge at bruge virksomhedens foldevægge.

Foldevæggene har et helt unikt formål i forhold til glasvæggene. DEKOs foldevægge giver kontoret mulighed for at inddele et større lokale i mindre rum, så man kan holde flere møder på kontoret. Kommer der på et tidspunkt så et event eller en situation, hvor man har brug for mere plads, kan foldevæggene fjernes og stilles til side, indtil de skal bruges igen. Det giver virkelig gode muligheder for alle virksomheder.

At skabe et godt kontordesign med blandt andet glasvægge og foldevægge fra DEKO kan være en af de mange ting, der kan gøre, at man får et bedre kontormiljø. Det kan være med til at øge effektiviteten og trivslen på arbejdspladsen, så man bør bestemt ikke sove i timen, når det kommer til indretning af erhvervsbyggeri.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.