Annoncørbetalt indhold

Er du pårørende til en der har udviklet alkoholmisbrug? Gør dem en tjeneste og hjælp dem med at komme i behandling

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Alkohol indtages ikke altid i sammenhæng med gode stunder, og kan hurtigt blive det modsatte. Der ligger mange forskellige grunde bag alkoholindtag, og de er desværre ikke alle sammen gode. Nogle starter alkoholindtag af ren sociale grunde, nogle når de er stresset, andre i forbindelse med dårlige perioder i deres liv. Har du som pårørende erkendt, at en af dine nærmeste er endt i et alkoholmisbrug, og kan ikke holde ud at se dem døje med netop det problem? Så læs med her.

Forstå grundene bag alkoholmisbruget

Der er mange grunde til, at folk søger alkohol for at tackle problemer i deres liv. Man kan føle, at man tager afstand fra virkeligheden for en stund. Dette kan hurtigt blive til et problem, men hvis du som pårørende anerkender problemet, kan du gøre dit for at hjælpe. Der er større sandsynlighed for at udvikle alkoholmisbrug, hvis man er vokset op i det slags miljø. Der er også risiko for at udvikle det senere i livet, hvis man indtager det i forbindelse med en form for tilflugt fra ens stressende hverdag. Desværre også, hvis man er vokset op med et problemfyldt hjem. Det er heller ikke altid nemt at være den pårørende til en med alkoholmisbrug, og det kan nemt påvirke dig såvel som deres nære omgangskreds. Derfor er det en god ide at søge hjælp, så du hjælper ham/hende med alkoholmisbrug, men også dig selv.

Din rolle som pårørende

Det du, som pårørende, kan gøre for at hjælpe er, at søge hjælp for vedkommende, og være der for dem hele vejen igennem. Det vil sige på de gode, men også de mindre gode dage. Det er ikke nemt at se en du holder af, gå igennem sådan en svær tid. Du har ikke lyst til at se dem blive svagere og svagere. Men du, kan som pårørende, gøre dit for at hjælpe på dette. At få vedkommende overtalt kan være svært, men nødvendig. Og når det er klaret, kan behandlingen gå i gang. Du som pårørende kan ikke gøre mere end at være der for vedkommende, og støtte dem hele vejen igennem. Vær som pårørende med til, at skabe et liv med mere ro for ham/hende med alkoholmisbrug, ved at sørge for at de får hjælp. På den måde kan du være med til at skubbe dem i en mere positiv retning, som ender med en mere positiv indstilling på livet, som vil hjælpe dem og alle deres nærmeste.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.