Annoncørbetalt indhold

Er det på tide med et besøg hos din tandlæge?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du tager din sundhed alvorligt i din hverdag. De fleste af os opdager hurtigt, hvis vi er forkølede eller har influenza, men medmindre vi oplever store smerter, er det en anden sag med tand- og tandkødsproblemer. Det kan være sværere selv at få øje på, hvorvidt der er noget galt, og så finder vi først ud af det, når tandlægen fortæller os det.


Tændernes sundhed er en form for sundhed, som nogle danskere er for gode til at overse. Det kan være nemt at udskyde tandlægebesøget, men du bør få dine tænder tjekket regelmæssigt, så der ikke opstår problemer, som du ikke får løst, før det bliver rigtig slemt.


Gør det til en vane

Det kan først og fremmest være en god idé at gå til tandlægen, simpelthen fordi det er ved at være længe siden sidst. Du kan eksempelvis gøre det til en vane hvert halve eller hele år – det er noget, du bør aftale sammen med din tandlæge. At fastlægge det næste besøg på forhånd kan gøre meget for at sikre, at man kommer afsted.


Ofte vil du kunne opdage problemer, inden de bliver meget omfattende at gøre noget ved. Derfor kan det altså nemt betale sig, også i kroner og ører, selvom du måske hellere bliver væk og lukker øjnene for potentielle problemer.


Vælg den rette tandlæge

Når du skal sørge for at tjekke op på din munds sundhed, kan det betale sig at lede efter de rette behandlere til det – en tandlæge, som du er tryg ved, og som ligger i dit lokalområde, så det ikke er logistikken, der afholder dig fra at tage afsted.

Vælg eksempelvis Lindbergtand ved Risskov, hvis du vil være i gode hænder. Her går man meget op i at gøre tingene ordentligt og skabe en tryg og rar stemning – selv for dem med tandlægeskræk, eller som af andre årsager har svært ved at komme afsted. Det er selvfølgelig vigtigt, både fordi det kan være med til at forbedre din munds sundhed og fordi det kan give dig mere tryghed under dit besøg.


Tjek op på smerter

Udover de regelmæssige besøg kan det også betale sig at tjekke op på de ting, du oplever imellem disse besøg. Nogle gange kan du for eksempel opleve smerter, som kan være en god idé at tjekke op på, selvom det ikke altid er en indikation på noget særligt.


Skulle det vise sig at være alvorligt, kan tidlig behandling spare dig for masser af tid, besvær og endda penge i det lange løb. Derfor er det altså altid bedre at være på forkant med den slags.


Følg de gode råd

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt at følge de gode råd for, hvordan du bedst plejer og passer på dine tænder. Og ved at følge disse råd kan du også hjælpe dig selv i hverdagen, da du kan holde mange problemer på afstand ved hjælp af god mundhygiejne.


Du skal naturligvis børste tænder to gange dagligt – gerne med en god tandpasta. Dernæst bør du også bruge tandtråd dagligt. Du kan også spise flere hårde grøntsager og frugter, som er gode for dine tænder. Er du i tvivl om din mundhygiejne, og hvad du skal gøre, kan du også altid spørge din tandlæge ved næste besøg.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.