Annoncørbetalt indhold

Du kan også få din have under kontrol – uden større besvær

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At have en smuk have udstråler for manges vedkommende overskud og hårdt arbejde, og så er det virkelig en fryd for øjet. Træffer du de rette kloge valg, kan du dog komme helt udenom det hårde slid og slæb med vedligeholdelse. Er du nysgerrig, kan du lære meget mere om dette – og om hvordan du bedst kommer billigt i hus med at få den have, som du drømmer om at have. Om det er blomster, nyttehave eller vild med vilje, så er der en løsning.


Skab smukt bunddække imellem dine planter og slip for genstridigt ukrudt

Der er få ting mere drænende end det evige arbejde med at fjerne ukrudt imellem planter. Det er fysisk hårdt arbejde, som slider på kroppen. Selv når det hele er rykket op, går der nemlig ikke lang tid før der igen er små nye uønskede planter på vej op. Så må du starte forfra og rykke dem alle sammen op. Den cyklus gentager sig i hele vækstsæsonen i alle danske have. Det kan hurtigt komme til at se vildsomt og uregerligt ud, men der findes heldigvis gode metoder imod det.


Vil du gerne undgå at ukrudt finder ved op til overfladen, kan du med fordel overveje at gøre brug af bunddække eller træflis. Her kan du for eksempel plante planter, der vokser tæt langs jorden og som passer sig selv, eller du kan strø den rette mængde træflis ud, så det dækker og ikke giver lys til nye småplanter. Udover at have den praktiske funktion at det modvirker udkrudt, så er træflis og bunddække også meget dekorativt. Det får dit bed til at se mere velplejet og struktureret ud.


Træflis og bunddække kan hver især købes billigt, hvis du sørger for at lede de rette steder. På den måde slipper du både for vedligeholdelsesarbejde og for at punge ud med større udgifter. Du kan for eksempel med fordel benytte dig af sammenligningsoversigter, hvor det ikke er til at tage fejl af, hvor du finder de bedste priser.


Sammenlign træflis efter pris og mængde

Har du besluttet dig for, at træflis er det rette valg til dig og din have, handler det om at købe det rette. Udover at det er vigtigt at komme hjem med den rette mængde træflis, har prisen naturligvis også en del at sige. Sammenlign derfor gerne både mængde, pris og literpris, når du skal gøre op med dig selv, hvad der giver mest mening. Det har måske desuden også en betydning for dig, hvordan det ser ud. Der skal tages hensyn til jordbundsforhold osv.


Selvom det lokale byggemarked ofte er et godt sats, kan du ikke vide dig sikker på, at det er her, du får det billigst. Sørg derfor altid for at undersøge dine muligheder til bunds. Hav dog også transporten eller fragten in mente, da den i sidste ende også kan have betydning for, hvad der er det rette valg for dig.


Vejen imod en smuk have kan være lang og gradvis, men med de rette vedligeholdelsesfrie tiltag er det både nemt og enkelt at komme i mål. Det kræver dog tålmodighed. Men med de rette tiltag kan du lidt hurtigere komme til at nyde synet af en smuk og velplejet have.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.