Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om stabilt net? Så overvej fibernet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Arbejder du mange timer hjemmefra, eller har du en virksomhed, kan det være ret kritisk, at internettet er stabilt. Hvis du arbejder på noget, og du bare kan mærke, at forbindelsen daler og daler, indtil din computer til sidst bare står og søger efter wifi, kan det være frustrerende at skulle vente på, det er oppe at køre igen. Det kan også være, at I er ved at drøfte beslutninger på et online møde, og dit billede hakker, og andre ikke kan høre dig. Overvejer du derfor at se over et mere stabilt net, du kan koble dig på? Så kommer der her et par overvejelser om fibernet.


Hvad er fibernet og bredbånd?

Både fibernet og bredbånd er internettyper. Det kan være svært at finde ud af, hvad forskellen er på fibernet og almindeligt bredbånd.


Fibernet er nyere på markedet, og kablet, der transporterer internetforbindelsen, er lavet af plastik og glas, hvor bredbåndsforbindelserne bliver leveret via kobberledninger eller gennem tv’ets kabler. Fibernet er baseret på lyslederteknologi, og det er derfor, at det er muligt at sende og modtage data hurtigt, eftersom der ikke er så meget data, der mistes undervejs.


Fordele og ulemper ved fibernet

Der er selvfølgelig fordele og ulemper forbundet ved at vælge fibernet, og det er overvejelser, der er godt at have i mente, når du søger efter nyt internet.


Fordelen er, at du typisk får hurtigere internetforbindelse end ved bredbånd. En af grundene til dette er, at fibernet har samme hastighed på upload som på download til forskel fra bredbånd. Det betyder en mere stabil forbindelse, hvilket kan være en fordel i bl.a. et kontormiljø, hvor mange er på nettet på samme tid.


En af ulemperne ved fibernet er, at det ikke kan leveres alle steder i Danmark, fordi der ikke er tilgængelige kabler til alle husstande. Derfor bør du tjekke, om du kan få lagt fibernet til din bolig.


Det kan desuden være omstændigt at få installeret kablerne, hvis de ikke er i din bolig, og det er ikke omkostningsfrit. Er de der allerede, får du typisk tilsendt en boks ligesom ved almindeligt bredbånd. Det er altså også værd at have i mente, at det altså både kan koste mere ved installeringen som generelt for den høje hastighed, du får med fibernet.


Du må derfor tage udgangspunkt i, hvad det er for et behov, som du har, til dit internetforbrug, og om du i det hele taget kan vælge fibernet over bredbånd. Du skal også undersøge, hvilke internetudbydere tilbyder fibernet. Kan du ikke det, må du så tage stilling til, hvilken af de to bredbåndsløsninger du skal vælge. Det kan du læse mere om i guides til bredbånd.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.