Annoncørbetalt indhold

Dominerende smykketrends i 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Smykker er blevet et hovedelement og en vigtig del i vores outfits. Tilbage i 1920'erne var, der masser af lange perlekæder over det hele. i 80´erne kunne man ikke undgå de store farverige plastiksmykker. Kendetegnet ved 90´erne og 00´erne var hoops og chokers. I 2022 kommer disse tidligere trends til at blive blandet på kryds og tværs, men også nye og moderne ting kommer frem. Det vil især i 2022 være nye metaller, ædelsten og styles som vil blive moderne. 2022 er året, hvor det hele handler om volumen. Køb smykker her og vær med på de nye smukke trends, som er på vej.

De klassiske perler

Perlerne er en af de helt store klassiker indenfor smykker. Tidens tendenser skifter indenfor perlesmykker, og er ikke længere bare perler og en sort kjole, som tidligere har været en klassisk duo. I denne sæson kan du sagtens lege med størrelsen og formerne på dine smykker. Det er især asymmetriske perleøreringe som er beundret. I dag er perleøreringe både til den moderne unge kvinde i modsætning til tidligere, hvor det var den moderne ældre kvindes smykke. Hos Pilgrim kan du både få perlearmbånd-, halskæder-, hårspænder og øreringe.

Det tilbagevendende guld 

Vi ser i dag guld som et af de mest ædle metaller, og igennem de sidste mange år har guld haft en iøjnefaldende og betydningsfuld rolle i rigtig mange smykkekollektioner. Guldsmykker er nemlig med til at give et feminint udtryk, men alt efter smykkets design, så kan smykkerne både have et eksklusivt, råt eller elegant udtryk. Guldsmykker er ofte meget udtryksfulde i deres designs - om de så er elegante eller rå. Sådan et udtryk bliver også skabt med forgyldte smykker, som har en guldbelagt overflade.

Bland-selv smykker 

Bland selv smykker er blevet utroligt populært. Der var engang en klassisk “regel” om, at man ikke kunne bære f.eks. flere ringe på engang, men den tankegang bliver udfordret i 2022. Stylister foreslår i højere grad, at man styler sig selv mere flere elegante ringe på én gang. Dette gælder især, hvis man enten bære guld eller sølv smykker, og selvom man før i tiden kun har holdt sig til et metal af gangen, så er det i 2022 moderne at blande sine smykker, som man har lyst til. Så mangler du nogle trendy smykker til netop lige din stil, som også passer til de kommende trends og ikke er for hårde ved budgettet, så køb dem her hos pilgrim.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.