Annoncørbetalt indhold

Disse krav skal opfyldes, hvis du vil låne penge online

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ønsker du at låne penge på nettet, er dine muligheder mange. Der er dog en række krav, du skal leve op til, hvis du skal gøre dig forhåbninger om dette, fordi långivere selvfølgelig også er nødsaget til at tage sine forbehold, for at sikre sig at få sine penge retur.

Hvilke krav, der konkret er tale om, er svært at sige. Det er nemlig noget, der varierer meget fra långiver til långiver. Hver enkelt långiver kan nemlig fastsætte sin egne krav og betingelser, de ønsker opfyldt.

Dog er der en række krav, der går igen hos de fleste udbydere, hvorfor du skal forvente, at du skal leve op til disse, hvis du ønsker at låne penge, hvilket du f.eks. kan gøre med Fairlån.

Flere krav går igen hos alle låneudbydere

Skal du låne penge på nettet, er der flere krav, du skal leve op til hos de fleste låneudbydere. Det gælder blandt andet for nedenstående krav:

  • Du skal være fyldt min. 18 år
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du skal have en fast indkomst
  • Du skal være bosiddende i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI

Hvis du ikke kan leve op til disse krav, bliver det svært at låne penge. Ganske vist varierer kravene fra udbyder til udbyder, men hos de fleste aktører på det danske marked, er disse krav dog gældende.

Kravene stiger parallelt med lånebeløbet

Der er flere faktorer, der har indflydelse på de krav, der stilles til en låntager. I de fleste tilfælde stiger kravene dog parallelt med lånebeløbet, hvorfor et højere lånebeløb medfører højere krav.

Hvis du skal optage et lån på et stort beløb, skal du derfor forvente, at der er flere og højere krav at leve op til. Derfor er det ikke alle, der kan blive godkendt til at optage et lån på eksempelvis 150.000 kroner.

Netop derfor bliver der altid udført en kreditvurdering af låntagerne, inden de bliver godkendt til et lån. Denne kreditvurdering vil dermed være mere omfattende, såfremt der er tale om et højt beløb.

Lettere at låne penge på nettet

Nettet er naturligvis ikke det eneste sted, man kan låne penge. Det er nemlig også muligt at optage et lån i en traditionel bank.

Faktum er dog, at det er lettere at låne penge på nettet, da onlinebaserede långivere ikke interesserer sig for, hvad pengene skal bruges til. De interesserer sig kun for, hvorvidt du kan betale den månedlige ydelse. Derfor vælger de fleste at optage deres lån på nettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.