Annoncørbetalt indhold

Det skal du huske, før du tager på ferie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når ferien er ved at nærme sig, venter der en uge eller to med afslapning, hygge og oplevelser. Men inden du tager afsted, er der nogle ting i hjemmet, du bør sørge for er i orden. Så kan du bedre tage afsted med god samvittighed og uden at bekymre dig.


3 ting, du skal huske før ferien

Før du rejser mod fjerne kyster eller bare en tur i sommerhus, er der et par ting i boligen, du lige bør tænke over. Det drejer sig især om:


●     Strøm og varme

●     Mad

●     Sikkerhed


Strøm og varme

Strøm og varme er noget af det, som for alvor sætter sit præg på økonomien, og her kan være tale om store udgifter. Er du ikke hjemme i en uge, to eller mere, kan du med fordel spare her ved at foretage et par enkelte handlinger.


Først og fremmest bør du slukke for al unødvendig strøm – det kan for eksempel være fjernsynet, radioen, konsollen eller computeren, der står på standby eller for lamperne. Ved at slukke på selve stikkontakten i stedet for kun direkte på lampen, spares der yderligere. Du kan dog med fordel lade et par lamper være tændt i forhold til indbrud-sikkerheden, som vi kommer ind på senere.


Du bør også tænke på varmeforbruget, mens du er væk, for når du ikke er hjemme, behøver du ikke at opretholde samme varmegrader i huset. Det kan både være i forhold til din fyringsolie, radiator, gulvvarme, varmepumpe eller gas. Sæt temperaturen lidt længere ned – dog ikke alt for langt, så indeklimaet risikerer at blive usundt.


Mad

Du skal ikke slukke for din fryser, for så bliver maden tøet op. Men du kan med fordel tænke over maden i køleskabet nogle dage i forvejen. Sørg for at spise så meget op som muligt, og kan du tømme det helt, kan du også slukke for det, mens du er væk. Du kan eventuelt tage det sidste frugt, grønt og pålæg med som snacks på turen.


Sikkerhed

Mange tænker over sikkerheden i forhold til tyveri og indbrud, når de er væk i længere tid. Her kan du med fordel alliere dig med naboen, som du kan få til at holde lidt øje. Husk at tømme postkassen, så der ikke hænger aviser og reklamer ud, og slå græsset, så det ligner, at der er nogen hjemme.


Du kan som nævnt tidligere med fordel også lade et par lamper brænde, og tager du bilen på ferien, kan du måske lokke naboen til at parkere i din indkørsel. Jo mere beboet, der ser ud, jo større chance er der også for, at tyvene holder sig væk. God ferie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.