Annoncørbetalt indhold

Det skal du huske at pakke i håndbagagen

PR-foto credit


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er det snart tid til ferie? Uanset om ferien går til eksotiske destinationer, eller du bare søger nye oplevelser i Danmark, så kan der være en lang rejsetid involveret. Uden det rette indhold i håndbagagen kan turen føles langtrukken, så her guider vi til, hvad du kan medbringe for at forsøde turen.


Det bør du pakke i håndbagagen – i korte træk

Her får du en række tips til, hvad en velpakket håndbagage kan indeholde. Alle tipsene bliver uddybet yderligere i det efterfølgende.

 

●     Mad og drikke

●     Læsestof

●     Tøj

●     Musik

●     Tablet

●     Håndarbejde

●     Det praktiske

 

Mad og drikke

Uanset om turen varer tre eller tretten timer, så bør du tage noget spiseligt og drikkeligt med på turen. Pak gerne en flaske vand samt noget, der smager af lidt mere – måske lidt sodavand eller en termokande med kaffe. Pak også gerne en solid sandwich og eventuelt nogle velsmagende snacks.


Læsestof

Pak en let paperback eller en e-bog, der ikke fylder ret meget. Nu får du endelig tid til at fordybe dig i den krimi eller kærlighedshistorie, der har ligget så længe på dit natbord. Du kan også købe et par magasiner, der handler om noget, der interesserer dig, eller måske en gang traditionel kryds og tværs eller quizzer.


Tøj

Det kan hurtigt blive koldt, når du er på farten. Derfor er det smart at pakke en ekstra trøje med ned i håndbagagen, som du kan tage på, hvis temperaturen falder. Husk også sokker, hvis du rejser barfodet, og måske et tæppe.


Musik

Musik kan klart gøre, at turen føles kortere, så tag endelig din musikafspiller (måske i form af din telefon) og dine gode hovedtelefoner eller airpods med. Læn dig tilbage, og lad dig henføre af musikkens toner og klang.


Tablet

Computeren fylder ofte lidt for meget til håndbagagen, mens telefonens skærm er temmelig lille, hvis du gerne vil have digital underholdning. Har du en tablet, vil den være smart i størrelsen. Hent dine yndlingsspil, film, opgaver, quizzer eller serier på forhånd, så du ikke behøver at gå online.


Håndarbejde

Er du til kreative sysler som for eksempel stikning, hækling eller broderi, kan det let få plads i håndbagagen. Tag endelig det ufærdige projekt med, og brug transporttiden til at skabe noget nyt og spændende på den kreative bane.


Det praktiske

Ud over ovenstående elementer i form af mad, drikke og underholdning bør du også tage nogle praktiske ting med i håndbagagen. Tag gerne håndsprit med, så du kan holde hygiejnen høj, eller måske bare nogle renseservietter. Det kan også være en fordel med en fugtgivende spray til ansigtet, en læbepomade, hvis du skal flyve, eller eventuelt en nakkepude og sovemaske.

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdOm Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.