Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du bruge et webhotel, hvis du vil have en hjemmeside

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du skal have en hjemmeside, er det vigtigt, at du vælger det rigtige webhotel. Det er her, din hjemmeside bliver hostet - altså lagret - og det er derfor vigtigt, at du vælger et webhotel, som kan levere den service, du har brug for. Der findes mange forskellige webhoteller på markedet, og det kan være svært at vide, hvilket der passer bedst til ens behov. Læs med her og få nogle gode råd til, hvordan du finder det bedste webhotel til dig.


5 ting, du skal huske, inden du vælger et webhotel til din hjemmeside

Når man skal vælge et webhotel til sin hjemmeside, er der en række ting, man skal huske på. For det første er det vigtigt at finde ud af, hvilken type hjemmeside man har. Er det en statisk hjemmeside, eller er det en dynamisk hjemmeside med et CMS? Dette er vigtigt at vide, da det vil have indflydelse på, hvilket webhotel man skal vælge. Derudover er det også vigtigt at finde ud af, hvor meget trafik ens hjemmeside får - herunder om den kommer fra Danmark eller udlandet. Nogle webhoteller har nemlig forskellige priser alt efter, om ens trafik kommer fra Danmark eller udlandet. Yderligere er det også vigtigt at overveje, om man ønsker et domæne med sin hjemmeside - fx www.ditdomænenavnn.dk - eller om man vil benytte sig af et subdomæne såsom www.hjemmesidenavn.dk/ditsubdomænenavn.

Dette kan også have indflydelse på prisen på webhotellet. Endelig er det også vigtigt at overveje, om man vil have et website med et CMS som fx Wordpress eller Joomla installeret. Her er det vigtigt at vælge en udbyder, f.eks. danske nordicway, som understøtter netop disse teknologier, så man ikke står med en hjemmeside, der ikke fungerer på webhotellet.


Hvad er et webhotel?

Et webhotel er et sted, hvor du kan placere dine hjemmesider. Det er ofte en server, som du lejer plads på, så du kan have din egen hjemmeside og ikke bruge de gratis muligheder, som der findes mange af på nettet. Når du har fundet et webhotel, som passer til dig, skal du blot registrere en domæne-adresse (det er gratis), og så kan du begynde at lave hjemmesider. Det er nemt og intuitivt, og du kan have din hjemmeside online på få minutter.


Find det rigtige navn til din hjemmeside

Når du skal starte din egen hjemmeside, er det vigtigt at finde et navn, eller domæne, som passer til din virksomhed og dit budskab. Det kan være svært at finde det helt rigtige navn, men når du først har fundet det, vil det være med til at skabe en identitet for din hjemmeside. Du kan bruge forskellige metoder til at finde det rigtige navn, og der er mange gode råd at hente på nettet. Nogle af de ting, du skal tage hensyn til, når du vælger navnet, er:


- Hvad er budskabet?

- Hvilken slags hjemmeside har jeg?

- Er der andre virksomheder med samme/lignende navn?

- Har jeg overvejet alle muligheder?


Når du har fundet et navn, som du synes passer til din virksomhed, kan det været værd at beskytte det med et trademark. Det kan være en god idé at få hjælp fra en advokat eller en specialist i trademarks, hvis det er noget, du overvejer.

Når du har dit navn er det vigtigt, at du også tjekket om domænet til det er ledigt. Har du f.eks. valg hansens briller, så kan du undersøge om hansensbriller.dk eller hansens-briller.dk er ledig hos f.eks. den danske domæneadministrator dk-hostmaster.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.