Annoncørbetalt indhold

Derfor bør du vælge Umbraco CMS til din nye hjemmeside

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er ikke nogen hemmelighed. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt id e mange online systemer, der tillader dig at bygge en hjemmeside. Du har sikkert derfor allerede været omkring en lang række forskellige systemer, før du er stødt på Umbraco, men måske er du stadig i tvivl.

Der er nemlig flere ligheder ved mange af CMS-systemer, men alligevel adskiller de sig også på en lang række forskellige parametre.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, hvis du har prisen i fokus.

Når du gerne vil have et brugervenligt indholds-univers

Det kan nemlig synes dyrt at komme i gang online, hvad end du vil drive en webshop, der sælger varer eller ydelser, eller det er et website, du drømmer om at åbne. Heldigvis er det hele gjort en del billigere for dig, hvis du vælger Umbraco som CMS. Her er der ingen dyr licens, der skal betales, og det betyder, at du kan helt gratis kan downloade systemet og bruge det i den tilstand, som det leveres i som standard.

Den gratis version er dog en tom skal, og derfor skal du efterfølgende i gang med at fylde den med relevant indhold for din forretning. Du kan altså ud fra en logisk struktur skabe dit eget univers. Med Umbraco har det nemlig aldrig været lettere at skabe indhold. Det er også noget, der gælder, hvis det er en headless-mulighed, du søger.

Én ting er at udvikle en hjemmeside, noget andet er at få online succes

Når du vil skabe dit eget univers, anbefales det dog, at du får hjælp fra et professionelt Umbraco bureau, som sørger for at tage dig med hele vejen gennem den online proces. Det er lige fra at beslutte det rette CMS, udvikle på det, så du også får en brugervenlig brugerflade og et flot visuelt udtryk til aflevering og vedligehold.

Én ting er nemlig at have en velfungerende hjemmeside, noget andet er at få den til at blive til en succes online.

Det kan du med en betalt licens af Umbraco

Der findes også betalte løsninger inden for Umbraco. Det gælder for eksempel Umbraco Cloud og Umbraco Uno – men det er en helt anden snak. Her er der behov for, at du køber en licens, og med denne følger der så muligheden for at gøre brug af en lang række udvidelser.

Et tillægsprodukt kan for eksempel være Umbraco Forms.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.