Annoncørbetalt indhold

Den kloge investering

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er der virkelig noget, som hedder en klog investering? Man kan aldrig vide sig 100% sikker, når det handler om investeringer. Investeringer er baseret på spekulationer og held - for man skal til tider være heldig, når man krydser fingere for, at ens spekulationer rammer plet. Dog har vi forsøgt at samle nogle investeringsmuligheder i denne artikel, som ofte bliver opfattet som mindre risikofyldte.


Risikofyldte investeringer eller ej?

Man kan til dags dato investere på utrolig mange forskellige måder. Man kan selvfølgelig købe en aktie på traditionel vis via Børsen, hvor man finder mange store firmaer såsom JustEat.


Modsat kan man også vælge at investere i kryptovaluta, hvilket er en meget flygtig investering, som ikke er kontrolleret af en centralbank. Kryptovalutaer kan være spændende og konceptet er blevet utrolig populært, selvom det kan være svært procentvis at udregne, hvor stort et afkast de forskellige vil give på længere sigt, grundet deres flygtighed.


Er du interesseret i at vide lidt mere om mindre risikofyldte investeringsmetoder, kan du læse med nedenfor! Her vil vi kort forklare hvorfor ETF handel og optioner hurtigt bliver kendte som “sikre” investeringer.


Optioner 

Når man investere i optioner, investerer man faktisk i værdipapirer, som giver en retten til at købe aktien inden for en bestemt periode. Hvis aktien i denne periode er steget i værdi, køber man aktien for den pengesum, som er oplyst på optionen. Hvis aktien derimod er faldet i værdi, forbeholder man sig retten til ikke at købe.


På den måde kan man altså se, hvordan aktien arter sig i den pågældende periode, som er oplyst på optionen. Her kan man se, om ens spekulationer var korrekte - eller helt forkerte. Dette betyder også, at der ikke er lige så stor chance for at lide tab. Ikke underligt, at optioner ofte er set som en mere sikker og mindre risikofyldt investeringsmetode!


ETF’ere 

ETF står for Exchange Traded Funds. Det betyder i bund og grund, at når man investerer i en ETF, investerer man faktisk i en fond. Flere forskellige selskaber kan være en del af denne fond, hvilket også betyder at man faktisk investere i flere selskaber, når man investerer i en ETF.


Når man investerer i ETF’ere lægger man ikke alle sine æg i én kurv, som ordsproget lyder. Man satser derimod på alle de selskaber, som er inkluderet i fonden. Da der er flere selskaber, er der unægteligt også større chance for, at en af dem vil give et afkast. ETF’ere er ofte set som en god længerevarende investering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.