Annoncørbetalt indhold

Coronavirus har ramt mange virksomheder hårdt: Sådan kan du støtte de danske virksomheder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Coronavirus har påvirket alle mennesker verden over. Den har bragt mange sorger og bekymringer til. Udover de smittede, som bliver syge, indlagt og i værste tilfælde dør af det, så er der også mange, som bliver påvirket af virussen, uden rent faktisk at være smittet. Flere har mistet deres job, danske familier kæmper i hjemmene med at holde deres familie sammen og virksomheder har svært ved at få det hele til at køre rundt.


Derfor bløder de danske virksomheder 

Der findes ikke én virksomhed i Danmark, som ikke er blevet påvirket af Corona-epidemien. For nogle virksomheder har virussen og nedlukningen i Danmark haft en positiv effekt. Det er for eksempel virksomheder, der sælger sexlegetøj og virksomheder som sælger ting online. Men udover de virksomheder, der har oplevet en positiv stigning i deres økonomi under Corona, så står der enormt mange virksomheder tilbage, som hver dag kæmper for at holde deres virksomhed sammen.


Årsagerne der kan være med til at gøre livet surt for ejere af og ansatte i de danske virksomheder er mange. En del medarbejdere er sendt hjem, enten med den hensigt at skulle arbejde hjemme det næste stykke tid, men der er også flere medarbejdere som bliver sendt hjem i karantæne. Mange kunder annullerer deres ordrer, fordi de selv er nervøse for den økonomiske situation derhjemme, som Coronavirussen har sat dem i. Det gør at virksomheder oplever deres omsætning falder, og i de værste tilfælde drastisk. Særligt hårdt ramt er virksomheder, som er i event-, hotel- og restaurationsbranchen.


Det kan du gøre for at støtte de danske virksomheder 

Nu hvor du er opmærksom på, at mange virksomheder er i krise, og står til at skulle dreje nøglen om, så er der ting som du kan gøre, for at hjælpe de virksomheder der er ramt. For det er i højere grad samfundet der skal hjælpe virksomhederne, ikke staten. Ønsker du selv at undersøge hvordan din favorit virksomhed klarer sig, så kan hjemmesider som https://www.vismarating.dk/ være en hjælp. Ellers er der generelle ting du kan gøre, som vil hjælpe de danske virksomheder. En af de ting du kan gøre, er at købe ting som gavekort, som vil kunne bruges, når virksomhederne får lov til at åbne op igen. Det er derudover en stor hjælp for danske caféer og restauranter, at man køber take-away. Sidst, men ikke mindst, så er ting som reklame meget behjælpeligt. Du kan derfor hjælpe din yndlingsbutik, ved noget så simpelt som at dele og like deres opslag. Og vil du gerne gøre lidt ekstra, så kan du starte en indsamling, som støtter netop den virksomhed du ikke vil have lukker.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.