Annoncørbetalt indhold

Centrer selskabet!

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Centrer selskabet!


Vi har alle sammen prøvet det. Man sidder til et middagsselskab med en lang række mennesker, men de eneste man får snakket med i løbet af aftenen, er dem man har siddende på sin venstre og højre side. Med et langbord møder man disse udfordringer, hvilket kan være medvirkende til, at aftenen ikke foregår lige så optimalt som ønsket. Men heldigvis er der en løsning på dette: et rundt spisebord. Her kan man samle selskabet rundt om hele bordet, og man vil hurtigt opleve, hvordan samtalen flyder mellem alle gæsterne. Det samler rummet og menneskerne, og skaber øjeblikkeligt en hyggelig atmosfære.


Vi har det rette bord for dig


Hos Lauridsens Møbler & Tæpper er jeg helt sikker på, at vi har det rette spisebord for dig. Vi har dem i mange forskellige former og farver, så vi kan hjælpe dig på rette vej med at finde lige præcis dét runde spisebord, som der passer ind hos dig. En ting er at det runde spisebord kan samle selskabet, og sørge for at snakken flyder. Men i og med der ingen kanter og hjørner er, vil det runde spisebord også være helt optimalt, såfremt pladsen er knap hjemme hos dig.


Flere forskellige brands


Lauridsens Møbler & Tæpper er forhandler for flere forskellige brands. Vi har blandt andet CASØ Furniture, Haslev Møbelsnedkeri, PBJ Deisgnhouse, Skovby og Svane Design. Der burde dermed være noget for enhver smag med dette brede udvalg. Derudover forhandler vi også runde spiseborde med udtræk, så du er godt rustet, såfremt der kommer gæster på besøg.


Men med spisebord kommer der også spisebordsstole…


Der er ikke meget glæde ved at have et godt spisebord, såfremt man ingen spisebordsstole har. Men bare rolig – vi har din ryg. For hos Lauridsens Møbler & Tæpper sælger vi også flere forskellige spisebordsstole. Her forhandler vi forskellige brands som Actona Company, House Nordic, Rydebjerg Furniture, Skovby osv. Vi bestræber os på at kunne præsentere et bredt udvalg for dig, så du rammer din egen personlige stil. Det er også en fordel, at have spisebordsstole som matcher dit spisebord, hvorfor det brede udvalg er en klar fordel. Du bruger højst sandsynligt mange timer i disse stole, så derfor er det vigtigt, at komforten er skruet helt i top. Af samme årsag er vi forhandlere af produkter med høj kvalitet, som er behandlet til at blive brugt hver eneste dag, og som holder mange år endnu.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.