Annoncørbetalt indhold

Boligadvokat – Få en tryg bolighandel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Boligkøb kan være en lidt kompliceret affære. Først skal man finde ud af, hvilket beløb man har råd til at købe for, så skal man finde et område, hvor man har lyst til at bo og dernæst kigge efter passende boliger i området. Men det er i virkeligheden ikke den proces, der er den mest indviklede. Det rigtig svære begynder først, når man står med en bolig på hånden, som man har lyst til at købe. Det er nu man skal holde tungen lige i munden. For de fleste er det dog ganske enkelt for svært og utrygt selv at skulle holde styr på alle de rapporter og dokumenter, der følger i kølvandet på et boligkøb. Det er her en dygtig boligadvokat kommer ind i billedet.


Få hjælp hele vejen

Der er ikke trygt at investere mange penge i en bolig, hvis ikke man synes, man har helt styr på, hvad det er der står i alle dokumenterne – både de juridiske og dem der har med selve den fysiske bolig at gøre. Hos en boligadvokat kan du få hjælp hele vejen i processen. En boligadvokat kan være behjælpelige lige fra du begynder at kigge på huse og indtil købsaftalen er skrevet under og alle overdragelser er kommet i orden.

Få mere viden på Hviidadvokater.dk lige her https://hviidadvokater.dk/boligadvokat/


Dokumenterne finkæmmes

En boligadvokat sørger for, at du kan sove trygt og godt om natten i gennem hele den periode, hvor købsprocessen foregår. Han eller hun finkæmmer nemlig alle dokumenter og kigger efter ting, der ikke stemmer eller tyder på at handlen ikke bør gennemføres. Boligadvokaten vurderer prisen på boligen sammenholdt med tilstandsrapporten og el-rapporten og naturligvis vurderes prisen også op imod tilsvarende boliger i samme område. Du kan altså være sikker på at husets pris ikke er alt for høj til en start.


Servitutter og lokalplan undersøges

En ting en boligadvokat også tjekker inden et køb, er om der er indskrevet servitutter mm. i boligens skøde. Det er virkelig ærgerligt at forestille sig, at man på sigt vil bygge til boligen, og så opdage at det ikke er muligt på grund af en anmærkning i skødet. Sammen med det tjekker boligadvokaten lokalplanerne, som også kan indeholde planer, der ikke fremmer boligens værdi, eller som vil være generende for boligens beboere.


Advokatforbehold indskrives naturligvis

Når du endelig beslutter dig for at købe boligen, vil boligadvokaten sørge for at købskontrakten indeholder et advokatforbehold. Det betyder at skulle der alligevel være noget, du ikke føler dig tryg ved angående boligkøbet, så kan advokaten meddele køber, at du trækker din underskrift tilbage, uden at det koster dig noget. Naturligvis kan man altid som køber gøre brug af den lovbestemte fortrydelsesperiode på 6 hverdage. Men det vil koste dig 1 procent af boligens pris og kan derfor blive en dyr fornøjelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.