Annoncørbetalt indhold

Black Friday er den oplagte dag til julegaveindkøb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når dagene begynder at blive korte, og julen sniger sig tættere og tættere på, så begynder mange at overveje og planlægge deres julegaveindkøb. December kan nemlig blive en dyr fornøjelse, for mange danskere bruger rigtig mange penge på gaver i årets sidste måneder.

Derfor er det for mange en velsignelse, når Black Friday afholdes i slutningen af november. Her er der god mulighed for at finde fantastiske tilbud på alt fra tøj til elektronik, uanset om man køber til sig selv eller til andre.

Black Friday 2021 afholdes d. 26. november, og den efterfølgende Cyber Monday afholdes d. 29. november.

Hvor stammer Black Friday fra?

Mange kender de fantastiske Black Friday tilbud, som man kan gøre brug af hvert år i november, men få kender historien bag traditionen.

Som med mange andre ting så stammer Black Friday fra USA. Her fejres der hvert år Thanksgiving, og fredagen efter Thanksgiving er siden 1950’erne årets største shoppingdag, for her havde folk fri. Det betød, at de kunne tage på lange shoppingture fredagen efter Thanksgiving.

Denne dag kaldes Black Friday. Navnet kommer af, at gader og butikker bliver helt sorte af mennesker, der tropper op i lange køer for at benytte sig af de fantastiske udsalg. Den efterfølgende mandag kaldes Cyber Monday og bruges ofte af netbutikker til at give fantastiske onlinetilbud til dem, som ikke nåede Black Friday.

Siden starten af 2010’erne har danske butikker og online nethandler taget Black Friday-udsalg til sig, og det er i dag en af årets største juleshoppedage.

Hvad kan man købe på Black Friday?

Tilbudsdagene i slutningen af november byder på utallige tilbud på alt lige fra tøj til dagligvarer og selvfølgelig elektronik. Det er netop elektronik, som mange bruger de utallige Black Friday tilbud til at få fingrene i. Her gælder det selvfølgelig spillekonsoller og tv, men det gælder i lige så høj grad mobiler.

De mange Black Friday tilbud er nemlig en suveræn mulighed for at købe fx sin næste mobil til en super fordelagtig pris. Kvaliteten er jo den samme, mens prisen kan være væsentlig lavere. Derfor gemmer mange deres penge indtil slutningen af november, hvor man så kan gå ud og købe den nyeste flagship-model til en svært nedsat pris.

Det samme gør mange, når det kommer til julegaver, for Black Friday-julegaver kan nemlig også give luft i ens budget. Dagen ligger nemlig ofte mindre end en måned fra juleaften, og derfor giver det god mening at bruge de mange tilbud til at købe julegaver til billige penge.

Det skal du være opmærksom på

Som med alle andre tilbudsdage skal du dog være opmærksom på nogle få ting. De mange tilbud er en super god mulighed for billige gaver til sig selv og andre, men som de seneste år har vist, så går det ikke altid at vente til sidste øjeblik.

Især elektronikprodukter kan nemlig være produceret i et begrænset antal, og derfor skal man nogle gange være hurtig, hvis man vil have fat i den nyeste model. Det gælder både mobiltelefoner og spillekonsoller. Det kan fx være en fordel at købe Black Friday-julegaver om fredagen og ikke vente til Cyber Monday med at købe de nedsatte produkter. Så kan man risikere at være for sent ude.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.