Annoncørbetalt indhold

Bæredygtige dele-initiativer frigiver økonomi til virksomheder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Markedet og økonomien er en agil fætter, som aldrig får lov at stå stille. Hele tiden kommer ny deltagere, nye markeder, nye tiltag og nye udfordringer.

I dag er en af de udfordringer klimaet og pladsmangel. Mange virksomheder vælger derfor at slå sig sammen enten med kontoret eller lageret. På den måde slipper de for dyre regninger, og klimaet slipper for nye lagerbygninger.

Vi bliver ikke meget flere mennesker i Danmark, så der burde fortsat være rigelig med plads til at undgå for mange nye byggerier.

Bekostelig æstetik til kontoret

Hvad er det første der sker, når to virksomheder vælger at dele regningen på den ene eller anden måde?

De sparer begge to penge. Når en virksomhed har en mindre udgift end først antaget, så hjælper det selvfølgelig på økonomien. Det burde være simpel logik for enhver.

Spørgsmålet bliver så, hvordan den virksomhed vælger at administrere sin nye og forbedrede økonomi?

Det kunne være, at regningerne bliver bedre betalt i fremtiden. Eller det kunne være indretningen af kontoret, mødelokaler og entre, som endelig får en økonomisk løft.

Mangler jeres mødelokaler måske ikke en muuto lampe? De stilistiske og skønne lamper lyser ikke bare rummet op via den elektriske pære. Lampen spiller ind i æstetikken og giver hele virksomheden et mere elegant og tjekket udtryk.

Når kunderne kommer besøg og spørger, hvordan I har råd til så imponerende en indretning og flot en virksomhed, forklarer I så, hvor kloge I er. Vi har råd, fordi vi har valgt at tilpasse os den virkelighed, vi befinder os i, hvor pladsen kan og skal udnyttes optimalt.

Outsourcing og deling

Sidder du lige nu på i en virksomhed, hvor du ved at flere områder af lageret er halvfyldte eller ikke udnyttes optimalt? Så er det oplagt at få optimeret på denne del også.

Lageret må aldrig have store "huller”, blot fordi I har indrettet på en uhensigtsmæssig facon. Indret, så alle hylder bliver brugt. Et godt råd hertil at udnytte alle døgnets timer, så de høje hylder f.eks. ikke bliver brugt, når størstedelen af de ansatte er på lageret.

Det kan dog være svært og for besværligt for nogle virksomheder, hvorfor mange benytter sig af outsourcing af lager. Her har I som virksomhed mulighed for at outsource lager-delen til et lagerhotel med pluk og pak, som kan stå for alt jeres lagerstyring. Kort sagt de de har jeres lager hos deres pakkecenter, de plukker, pakker og sender for dig - og nogle behandler også returneringer. Det bliver ikke nemmere!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.