Annoncørbetalt indhold

Arlo og Verisure har lavet et samarbejde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er vigtigt, at du passer godt på dit hjem og beskytter det mod ubudne gæster. Det kan du blandt andet gøre med overvågede alarmsystemer. Danmark har i mange år haft den kedelige rekord som det land i Europa, der har flest indbrud pr. indbygger. Dette er trist, fordi hjemmet netop bør være ens sikre base, hvor man altid kan være tryg. Det har givet en generel utryghed, og derfor er der også mange danskere, der allerede har valgt at installere et alarmsystem. Så kan de nemlig altid føle sig trygge, både når de er ude og hjemme.


Kombinér videoovervågning og alarmer

Arlo og Verisure har indgået et samarbejde, der giver rigtig god mening. Arlo er kendt for deres formidable videoovervågning, mens Verisure er Europas førende leverandør af overvågede alarmsystemer. Tilsammen beskytter Arlo og Verisure flere millioner private hjem og virksomheder i hele Europa. Kombinationen af Arlos videoovervågning og Verisures alarmer sikrer, at du altid får hurtig og effektiv hjælp i alle nødstilfælde.


Ved at vælge et af disse produkter får du:


●     Professionel døgnovervågning

●     Fri vagtudrykning

●     Nem og hurtig installation

●     Fri service og vedligeholdelse.


Du får her produkter og tjenester af højeste kvalitet, og du får altid de nyeste teknologier på markedet. Dette gør, at dit hjem er utrolig godt sikret mod eksempelvis indbrud, overfald i hjemmet samt brand. Verisure vil med det samme få besked og rykke ud. Så du kan roligt slappe af og stole på, at Arlo og Verisure passer godt på dig og dit hjem.

Føl dig tryg og sikker døgnet rundt

Med et Verisure alarmsystem kan du skræddersy det, så det passer til lige præcis dine behov. Det betyder rent praktisk, at hvis du ønsker eksempelvis overvågning af dine udendørsarealer, kan det sagtens lade sig gøre. Det kan også være, at du sover bedre om natten, hvis du ved, at dine børns værelser er ekstra godt sikret. Uanset hvad dine ønsker og behov er, kan det sikkert lade sig gøre med vores mange produkter og tjenester.


Med et alarmsystem i dit hjem vil du helt automatisk føle dig mere tryg og sikker. Når du har et alarmsystem ved du, at dit hjem altid er beskyttet mod ubudne gæster, og hvis nogen alligevel skulle komme ind, ved du, at hjælpen er ganske kort væk. Dette gør, at du kan sove trygt om natten, og du kan tage på ferie, weekendture og lignende med tryghed i maven, velvidende at dit hjem er passet godt på.


Hos Verisure kan du altid få et helt uforpligtende sikkerhedstjek af dit hjem eller din virksomhed. Her vil du få gode råd til indbrudssikring samt tilbud på et alarmsystem, der er skræddersyet til dig og dine behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.