Annoncørbetalt indhold

Anbefaling fra Kredittkort info - Tilslut kreditkortet til dit smartwatch

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste har den dag i dag deres kreditkort med, hvor end de bevæger sig hen. Dette skyldes, at vi aldrig ved hvornår vi kunne få brug for det, så derfor er det godt at have på sig. Men ligesom med så meget andet, så kan vi risikere at glemme tegnebogen derhjemme, og hvad skal vi så gøre? Heldigvis findes der en nemmere måde altid at huske kreditkortet på. Læs mere info her i artiklen.

Sådan har du altid kortet tæt ved hånden


Selvom det for mange mennesker er en vanesag altid at have mobilen, kreditkortet og nøglerne med sig på vej ud ad døren, så kan der alligevel opstå situationer, hvor vi på mystisk vis glemmer det derhjemme. Heldigvis lever vi i en tid, hvor teknologien er på sit absolut højeste indtil videre, så hvorfor ikke udnytte dette? Der er efterhånden ikke dét som ikke kan digitaliseres, og kreditkort er absolut ingen undtagelse. I stedet for hele tiden at have din pung med og potentielt miste den, så kan du gøre det betydeligt lettere for dig selv, ved at tilslutte dit kreditkort til dit smartwatch. På denne måde kan du altid have dit kreditkort lige ved hånden – bogstavlig talt! Det gør det langt nemmere at være på farten, uden at have den evige frygt for at glemme pungen derhjemme. Ved at have det på dit smartwatch, så kan du have flere ting samlet på ét sted. Det er nemt og det er praktisk. Hvis du ikke har et kreditkort endnu, så kan du passende overveje hvilket et du kunne tænke dig. Du kan blandt andet se nogle af de mange valgmuligheder hos https://www.kredittkortinfo.no/.


Låneksempel: Eff.rente 17,1 %, 15.000,- o/12 mnd, kostnad: 1.323, Totalt: 16.323


Så let er det at bruge på dit smartwatch


Der er mange fordele ved at have et kreditkort. Det kan blandt andet give dig kredit, som reelt set er penge du ikke har i forvejen. Det kan være en ekstra form for sikkerhed, hvis der pludselig skulle være en måned med lidt for mange regninger. Et kreditkort kan oftest også bruges i hele verden, hvilket er en klar fordel hvis du rejser meget. Dette er blandt andet endnu en grund til, at det kan være fordelagtigt at have dit kreditkort på dit smartwatch. De fleste der har et smartwatch nu om dage, har det nærmest på alle døgnets timer, og det er derfor nemt at huske kreditkortet, da det er på dit håndled hele tiden. Fordi så mange af os har travle hverdage, så søger vi konstant de bedste og mest innovative løsninger. Et kreditkort på dit smartwatch er helt sikkert et af disse løsninger. Når du har dit kreditkort her på, så er alt du skal gøre blot at lægge dit ur på kort terminalen i en forretning, og vupti – så bruges kortet, præcist som hvis du havde det i hånden.


En digitaliseret verden – det skal gøre det nemmere for os


Vi er mange som har en taske fyldt med forskellige ting vi skal huske hver eneste dag. Det kan til tider være svært at huske det hele. Det kan også være ganske angstprovokerende konstant at skulle holde styr på hvor du lægger dit kort. Hvis først du mister dit kort, så er det vigtigt at det hurtigt bliver spærret, eftersom det kan blive misbrugt af hvem end der finder kortet. De har muligvis ikke dine kortoplysninger, men de fleste kreditkort er i besiddelse af den trådløse funktion, som gør det muligt at handle for 300 kroner pr. indkøb, før der bliver spurgt om en pinkode. Hvis du tilslutter dit kreditkort til dit smartwatch, så vil du aldrig skulle tænke over hvor du mon har fået lagt dit kort, for det vil altid være lige på dit ur. Selvfølgelig skal du stadigvæk huske uret, ellers er der ingen mening med at have dit kreditkort tilsluttet dette, men mon ikke det er nemmere at huske et ur fremfor en pung? Vi kan lige så godt udnytte at verden bliver mere digitaliseret med hastige skridt. Der er mange fordele ved dette og i sidste ende er disse digitaliserede løsninger ment som en ekstra hjælp. Inden du vælger at tilslutte dit kreditkort til dit smartwatch, så sørg for at være sikker på at du har det helt rigtige kreditkort. Måske har du lyst til at ændre dit valg af kreditkort inden da? Som nævnt, så kan du finde alle disse oplysninger omkring de forskellige kreditkort ved at klikke på linket øverst. Når du har fundet det kreditkort du ønsker, så er der ingen grund til ikke at koble det til dit smartwatch med det samme. Du vil på ingen tid opleve alle de mange fordele det bringer med sig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.