Annoncørbetalt indhold

Alt, du skal vide om en soundbar

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Nutidens fladskærme bliver tyndere og tyndere, og designet bliver mere og mere minimalistisk. Men det minimalistiske udtryk og den tynde skærm har desværre sin pris. Det siger sig selv, at der ikke er plads til de helt store indbyggede højtalere i de tynde skærme. Faktisk er de indbyggede højtalere bittesmå, og det giver en meget flad og dåseagtig klang.

Heldigvis findes der andre måder, du kan løfte lydoplevelsen, når du ser TV. En soundbar er nemlig perfekt til dig, der gerne vil have god lyd, når du ser film eller serier, men samtidig ikke vil have stuen fyldt op med diverse apparater og kabler.

Placeringen af din soundbar

De fleste soundbarer fås i enten sort eller hvid, så de passer til dit TV. De fleste af dem er desuden nemme at hænge op, så de næsten går i ét med din fladskærm. Det er desuden lidt en tommelfingerregel, at du får den bedste lydoplevelse, hvis din højtaler er i højde med dine ører. På den måde kommer lyden direkte hen til dig.

Hvis du ikke vil have din soundbar hængende under dit TV, kan du også sagtens placere den på et TV-møbel. Soundbar højtalere findes i mange forskellige størrelser, så du kan gå efter den længde, der passer bedst til dit TV. De fleste kommer også i et ganske elegant design, så du behøver på ingen måde at gå på kompromis med din boligindretning, hvis du går ud og anskaffer dig en soundbar.

Lad din soundbar få nogle gode legekammerater

Hvis du virkelig ønsker at tage din lydoplevelse til helt nye højder, bør du ikke stoppe ved soundbaren. På nogle modeller kan du vælge at udbygge din soundbar med en trådløs subwoofer, og så får du en dybere og bedre bas.

Med et sæt baghøjtalere kombineret med din soundbar kan du tage din lydoplevelse endnu et nøk opad. På den måde får du et rigtigt surround-setup, der får dig til at føle, at du er en del af det, der foregår på skærmen.

Soundbar med Dolby Atmos

Måske ved du allerede, hvad Dolby Atmos er, eller måske tænker du Dolby-hvad-for-en? Dolby Atmos er en avanceret surround sound teknologi, som tilføjer højdefornemmelse til din lydoplevelse. I rigtige biografer kan du finde Dolby Atmos højtalere i loftet, som genererer den helt perfekte 3D-lyd.

Selvom det ikke helt kan sammenlignes med vaskeægte Dolby Atmos fra biografen, så får du alligevel masser af god lyd, hvis du vælger en soundbar med Dolby Atmos. Du får surround lyd i tre dimensioner uden at skulle i gang med at bore huller i loftet.

Soundbar som trådløs højtaler

En soundbar er selvfølgelig først og fremmest tiltænkt dit TV, men de fleste har også indbygget Bluetooth, så du ikke en gang behøver tænde for dit TV for at oprette forbindelse til din soundbar. Din soundbar kan derfor fungere som en trådløs højtaler, så du kan spille musik direkte fra din telefon eller tablet.

Vælg den rigtige soundbar

Måske du er blevet lidt mere lun på tanken om en soundbar, men inden du går ud og køber den første den bedste, er der nogle ting, du skal overveje. Det er vigtigt, at du får defineret dine behov – hvordan skal den se ud? Skal den have Dolby Atmos? Hvilke andre funktioner skal den have?

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, at du får lyttet til et par forskellige soundbarer, inden du beslutter dig for, hvilken en der skal med dig hjem. Kvaliteten af lyd er nemlig ofte subjektiv.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.