Annoncørbetalt indhold

5 ting du kan skrive på din to-do liste - og krydse af inden foråret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elsker du at lave lister, du kan krydse af? Så kan vi helt klart anbefale en to-do liste. Få skrevet alt det ned, du drømmer om, og allerede i det sekund, kuglepennen rører papiret, er du ét skridt tættere på at nå alt det, du gerne vil. Du får her 5 gode idéer, du kan sætte på din to-do liste – og vi har endda holdt os så realistiske, at du kan nå det hele inden foråret springer ud.

Gå en tur hver dag i en måned

Et af dine to-do’s kunne være at gå en tur hver dag i en hel måned. Vi har alle hørt om de famøse 10.000 skridt om dagen, og det kunne være oplagt at prøve at nå de 10.000 skridt hver dag i en måned. Det er sundt for krop og sind at gå en tur. Tag et af dine yndlingsmennesker under armen, eller smæk en god podcast i ørene, mens du trasker afsted.

Ryd ud i dit skab

Vi har alle sammen noget i vores klædeskab, vi aldrig bruger. Og der gemmer sig helt sikkert et par sko eller en trøje, du ikke har brugt de sidste 2 år, men som du simpelthen ikke kan tage dig sammen til at sælge eller give væk. Du kan eventuelt bruge den tommelfingerregel at spørge dig selv: ”har jeg brugt denne inden for det sidste år?”. Hvis nej, så kommer du nok heller ikke til at bruge den inden for det næste års tid, og det er tid til at sige farvel. Hvis ja, så læg den pænt sammen i skabet igen.

Ryk rundt på møblerne

Måske har du længe haft lyst til at se, hvordan det ville se ud, hvis du stillede sofaen på en anden måde, eller hvordan du bedre kunne indrette dit soveværelse. Dette er et oplagt punkt på din to-do liste. Brug en weekend på at prøve forskellige indretninger af, og smid noget god musik på. Måske finder du endda plads til noget, du længe gerne har villet købe, men som du ikke følte, der var plads til.

Tjek din økonomi igennem

Det er altid en god idé at kigge sin økonomi efter i sømmene. Måske har prisen på dine forsikringer ændret sig, dit sms lån hos GulogGratis er ved at være afdraget, eller måske har din indkomst ændret sig. Skab dig et godt overblik over din økonomi og læg et nyt og fornuftigt budget.

Genlæs din yndlingsbog

Vinter og det tidlige forår betyder for mange; varme drikke, tæpper, sofahygge, snacks, bøger og duftlys. Den helt fantastiske bog du læste for 5 år siden, som du stadig tænker på engang i mellem, men ikke helt kan huske, hvad der lige gjorde den så god, er måske værd at læse igen. Du har måske glemt nogle deltaljer, der gør bogen et genlæs værd. Måske gemmer der sig et godt grin, eller en lille tåre i bogen, der er værd at opleve igen.

Det var blot 5 idéer til din to-do liste. Måske har dette sat gang i flere punkter, du kan tilføje til din liste, og så er det jo bare med at komme i gang. Du vil helt sikkert få en dejlig følelse i maven, hver gang du sætter det lille flueben.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.