Annoncørbetalt indhold

3 tips til at få solgt dine brugte varer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Kunne du godt bruge lidt ekstra penge mellem hænderne? Så bør du overveje at rydde op i dine skabe og skuffer og sælge ud af nogle af de ting, du ikke længere bruger. Hvis du har tøj, elektronik, interiør eller andet, du ikke længere bruger, så er det bedre at sælge det videre, så andre mennesker forhåbentlig kan få gavn af det. Det er blevet mere og mere populært at sælge brugte varer, både fordi du har mulighed for at tjene lidt ekstra penge, men også fordi det er langt bedre for miljøet. Du kan sælge dine brugte varer flere steder. Det kan både være på en auktion, et fysisk loppemarked, eller det kan være på en digital brugtbørs som eksempelvis Den Blå Avis. Det er nemt at sælge sine brugte varer online, men hvis du endnu ikke har prøvet det før, kan du i artiklen herunder få en række gode tips til at få solgt dine brugte varer.


Ta’ gode billeder af dine varer

Når du sælger dine brugte varer online, er det vigtigt, at potentielle købere har mulighed for at se den pågældende vare ordentligt, så de bedre kan beslutte sig for, om varen er noget for dem. Derfor er det altafgørende, at du sørger for at tage gode billeder af dine varer, da det vil øge dine chancer for at få det solgt. Tag gerne billeder af varerne fra forskellige vinkler, så man kan se det hele. Sørg også for, at varerne er fotograferet med en neutral baggrund, så den kommer mere i fokus. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at tage billederne i et godt lys, så man bedre kan se alle de vigtige detaljer. Selvom det kan tage lidt tid at få taget gode billeder af dine varer, så garanterer vi dig, at det i sidste ende vil betale sig.


Vær i kontakt med potentielle købere

Hvis du vil øge dine chancer for at få solgt dine brugte varer, er det vigtigt, at du bruger tid på at være i kontakt med potentielle købere. Der vil altid være nogle mennesker, som stiller spørgsmål til varerne, eller som efterspørger at få tilsendt flere billeder, og her er det vigtigt, at du svarer dem relativt hurtigt og er parat til at imødekomme de spørgsmål, de end må have. På den måde kan du bedre fastholde deres interesse, hvilket i sidste ende forhåbentlig fører til et salg.


Vær opmærksom på prisen

Hvis du vil være sikker på at få solgt dine varer, er det også vigtigt, at du er opmærksom på prissætningen af dine varer. Hvis du prissætter dine varer til overpriser, er der nemlig stor risiko for, at du ikke vil få solgt dine varer, fordi potentielle købere højst sandsynligt kan finde samme brugte varer til en billigere pris et andet sted. Desuden er det også altid en fordel at være villig til at forhandle om prisen, så sørg for at prissætte dine varer, så du har lidt at forhandle med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.