Annoncørbetalt indhold

3 gode grunde til at anskaffe dig et par trådløse in-ear høretelefoner

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Helt trådløse in-ear høretelefoner er blevet virkelig populære i løbet af de sidste par år og med rigtig god grund. Det er utrolig svært at gå tilbage til store, tunge hørebøffer eller høretelefoner med ledninger, når man først har prøvet de små trådløse ørepropper. Her er 3 gode grunde til at anskaffe dig et par.


Perfekte til træning 

Vi elsker alle at høre vores egen musik i fitnesscenteret i stedet for de samme ti numre, fitnesscenteret har haft på repeat det sidste år. Men at træne i maskiner og med vægte kræver forholdsvis stor bevægelighed. Derfor er det utroligt bøvlet med høretelefoner, der har ledninger, som sætter sig fast i træningsudstyr og begrænser din mobilitet.

Med trådløse in-ear høretelefoner slipper du for at skulle tænke på den slags. Du har din helt egen musik i ørene og kan bevæge dig lige så frit, som hvis du ikke havde høretelefoner i ørerne.


Perfekte til løb

Ligesom trådløse in-ear høretelefoner er perfekte til træning, er det de til løb. Mange mennesker oplever nemlig, at det bliver langt mere overskueligt og motiverende at løbe med egen musik for fuld skrue i ørerne.

Under løb er det faktisk også endnu vigtigere end med styrketræning, at ens høretelefoner er trådløse og ledningsfri. Med løb er der nemlig endnu mere bevægelse af både ens krop og hoved. Det er utroligt frustrerende med en ledning, der klasker mod huden hver gang ens ben bevæger sig. Ligeledes er det frustrerede med et par tunge hørebøffer på hovedet, eftersom hvert ekstra gram vægt på kroppen er med til at gøre en tungere og løbeturen hårdere.


… Og perfekt til almenbrug

Slutteligt er de enormt effektive til almenbrug. De fleste moderne modeller er så små, at de opbevares i et lille opladningsetui, du kan have i lommen. Derudover kommer mange modeller i dag med teknologien ”aktiv støjreduktion”, der lukker støj fra omverdenen ude. Perfekt til dig, der pendler meget med bus og tog.

Mange modeller har udover den aktive støjreduktion også en funktion, der tillader støj fra omverdenen. Det kan være fordelagtigt til for eksempel kontorarbejde, hvor du gerne vil kunne høre musik og samtidigt følge med i det, dine kolleger siger.

Langt de fleste in-ear høretelefoner tilsluttes din telefon eller computer via Bluetooth. Det er utroligt rart at kunne bevæge sig frit rundt omkring den enhed, du afspiller musik fra. Dette gælder især hjemmearbejde, som nu i lang tid har været dagligdagen for mange mennesker.

Vi kender alle følelsen af at være gået død i arbejdet og klikke ind på tilfældige ting på nettet, så som fræk dating på Scor eller en artikel om dating og sex i Slagelse. I sådanne situationer ved man godt, at man har brug for en pause, og der er det rart bare at kunne rejse sig fra computeren uden at skulle slukke musikken i ørene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.