Ringkøbing Håndbold har overskud

Cheftræner Mads Brandt og målvogter Natasja Clausen kan klappe i hænderne over regnskabet fra Ringkøbing Håndbold. Der er nemlig et overskud på 11.600 kroner. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold har overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det kan godt være, de ikke henter mange point i ligaen i Ringkøbing Håndbold, men regnskabet for det seneste år viser et overskud på 11.600 kroner.

Ringkøbing: Det kan godt være, Ringkøbing Håndbold havde problemer med at skrabe point sammen i ligaen sidste sæson og også i den nuværende, men økonomien har klubben styr på. Det kom frem på den årlige generalforsamling, hvor Ringkøbing Håndbold kunne fremvise et overskud på 11.600 kroner før skat. Det kalder klubben tilfredsstillende, da selskabets økonomiske målsætning altid er at levere et positivt resultat.

- Vi er glade for endnu engang at præstere positivt på det økonomiske. Sidste sæson var historisk kort, da vi for første gang ikke skulle i kvalifikationsspil, og det bevirkede, vi allerede spillede sidste ligakamp midt i marts måned. Sæsonen blev kortere på grund af denne sæsons nye ligastruktur med udvidelsen til 14 hold i ligaen. Vi er glade for at kunne præstere positivt økonomisk, men vi har fået nogle ridser i lakken med vores lave pointhøst, og vi skal arbejde seriøst på stadig at være interessante for vores trofaste sponsorer. Så det giver forhåbentlig goodwill at kunne præstere positivt i drift af virksomheden, siger bestyrelsesformand Lars Buhl i en pressemeddelelse.

Ringkøbing Håndbold er i gang med sin sjette sæson i Danmarks bedste række, hvor en tiendeplads er det bedste sportslige resultat, der er opnået. Drømmene er stadig slutspil og at blive blandt de bedste otte i Danmark.

- Vi er bevidste om, at vi skal have 1,5 krone ud af hver krone, vi bruger, for at nå de drømme. Ringkøbing er den mindste by, der deltager i ligaen, og vi er stolte over at deltage i det selskab. Det kræver investering at få holdet højere op i rækken, men det vil også være en investering, der kan give afkast til alle parter med den medie og ikke mindst tv dækning, der er i damehåndbold, siger Lars Buhl.

I bestyrelsen er der udskiftning: Dorthe Marie Siersbæk og Tommy Ulrich er udtrådt, og ind er kommet Peter Byskov fra El firmaet Jens Byskov.

Ringkøbing Håndbold har overskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce