Se billederne: Peter Ingemann kom på knallert til Spjald

Der var gensynsglæde og godt humør, da Peter Ingemann i al hemmelighed besøgte Grillstedet ved rundkørslen ind mod Spjald mandag. Foto: Anette Andersen/Grillstedet.

Se billederne: Peter Ingemann kom på knallert til Spjald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tv-værten Peter Ingemann er kendt fra nogle af de største programmer på dansk tv. Mandag var han i Spjald for at genoplive barndomsminder.

Spjald: "Størst", "Hammerslag", "Den Store Bagedyst" og "Nybyggerne".

Du har formentlig set tv-værten Peter Ingemann byde velkommen et hav af gange i bedste sendetid, og han er kendt for at stå i spidsen for den ene seersucces efter den anden.

Mandag var rammerne byttet ud med Grillstedet ved Spjald, hvor Peter Ingemann har arbejdet på grillbaren, der i hans 20'ere var ejet af tv-værtens far.

Besøget skete som led i et nyt program, hvor Peter Ingemann kører på knallert fra Skagen til Højer langs den jyske vestkyst, og stoppet i Spjald var holdt hemmeligt for offentligheden:

- Vi vidste godt, at han kom, men vi måtte ikke gøre det store ud af det, så det kunne være helt autentisk, siger Anette Andersen, der er bestyrer af Grillstedet, der ligger i Brejningkrydset på Herningvej.

Han var bare i rigtig godt humør hele vejen igennem. Man kunne ikke mærke på ham, om det var hårdt at se stedet igen efter så mange år. Han virkede helt afslappet.
Anette Andersen, Bestyrer på Grillstedet.

Afslappet

Peter Ingemann stod i flere år bag disken på Grillstedet, der dengang hed Café West-Å.

Mandagens gensyn var derfor specielt og forbundet med mange minder, og hovedpersonen blev glad:

- Han var bare i rigtig godt humør hele vejen igennem. Man kunne ikke mærke på ham, om det var hårdt at se stedet igen efter så mange år. Han virkede helt afslappet, fortæller Anette Andersen.

Som bestyrer af Grillstedet kunne hun på nærmeste hold følge en tv-stjerne, der tog sig god tid til at tage den med ro:

- Han sad bare ved stambordet og snakkede med tidligere ansatte og et par stamkunder. Så var han også inde og lave bøfsandwiches bag disken, så det var vældig sjovt, udtaler hun.

Det var stort

Selvom besøget af Peter Ingemann var præget af ro og en afslappet stemning, var det stort at få besøg af en af landets kendte tv-værter:

- Jeg synes, at det er helt kanon, at han gør det, og at han bare er, som han er. Det var helt sikkert en stor oplevelse for os, fortæller Anette Andersen.

Programmet med Peter Ingemann sendes efter planen til efteråret, og på Grillstedet håber man, at det kan give lidt bonus at blive vist i bedste sendetid ført an af Peter Ingemann:

- Vi måtte dog ikke reklamere så meget med det, inden han kom, men det er helt sikkert god reklame, slutter bestyreren.

Se billederne: Peter Ingemann kom på knallert til Spjald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce