Lokal DM-vinder klar til europamesterskaberne

Kenneth Meldgaard Ebbesen fra Spjald vandt i januar DM i Skills, hvor murereleven fik overrakt sin pris af statsminister Lars Løkke Rasmussen. Foto: Per Daugaard/SkillsDenmark.

Lokal DM-vinder klar til europamesterskaberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Meldgaard Ebbesen gjorde rent bord ved DM i Skills, og nu skal Danmarks bedste murerelev til EM i Budapest til september.

Spjald: Murerfirmaet Glenn Østergaard i Spjald har en helt særlig elev under vingerne. 19-årige Kenneth Meldgaard Ebbesen er nemlig intet ringere end Danmarks bedste murerelev, efter han i januar vandt DM i Skills i Herning.

For hovedpersonen selv er hverdagen ved at indfinde sig igen, efter han modtog præmie fra statsministeren og hyldest fra de mange tilskuere i MCH Herning.

Efter DM gik turen tilbage på skolebænken, hvor han trods en titel som Danmarks bedste igen er almindelig elev:

- Jeg er på skole igen, og det er også fedt. Det var mest lige det første stykke tid efter DM, hvor der var en del kommentarer, og det bliver da nævnt af og til. Det er dog dejligt med lidt ro på, siger Kenneth Meldgaard Ebbesen.

Det bliver en kæmpestor oplevelse. Det bliver det ikke kun for mig, men også for min familie, der regner med at skulle med til Budapest.
Kenneth Meldgaard Ebbesen, Vinder af DM i Skills 2018 som murer.

EM venter

Selvom hverdagen igen har fat i den unge murer, har DM-succesen ikke sluppet helt. Den betyder nemlig, at Kenneth Ebbesen er med, når der i slutningen af september 2018 venter europamesterskaber og Euroskills i Budapest:

- Det bliver en kæmpestor oplevelse. Det bliver det ikke kun for mig, men også for min familie, der regner med at skulle med til Budapest, fortæller Kenneth.

Med en titel som Danmarks bedste håber han på ny succes i Budapest til efteråret, men Euroskills er alligevel en anden størrelse:

- Vi ved ikke, hvor mange lande der stiller op endnu, men det bliver mange. Jeg har allerede fået opgaven, men det bliver lidt anderledes denne gang. Dernede bruger man nogle andre sten, så vi har allerede bestilt dem hjem, så jeg kan øve mig i at mure med dem, udtaler Skills-vinderen.

Tid til ro

Kenneth Meldgaard Ebbesen satser på en stor oplevelse, når turen går til EM. Han håber på en ny sejr, men understreger, at mindre også kan gøre det, når den helt store scene venter.

Først vil han dog tage den med ro:

- Jeg synes, at det er rart, at der lige er faldet lidt ro på igen. Det tror jeg også, at min mester synes, og det er også rart for mig selv, slutter han.

Euroskills i Budapest venter den 26.-28. september 2018.

Lokal DM-vinder klar til europamesterskaberne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce