Højhus-naboer: Det er en halv sejr

De protesterende naboer på Dalsvinget fået, hvad de opfatter som en halv sejr. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Højhus-naboer: Det er en halv sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Videbæk: Der lød spontane klapsalver i byrådssalen fra en lille delegation Videbæk-borgere, da det stod klart, at de planlagte højhuse sandsynligvis ender med at blive udskudt til 2020, hvor der ligger en helhedsplan for byen.

- Vi er utroligt glade for og lettede over, at politikerne lyttede til vores argument om at sparke lokalplanforslaget til hjørne, siger Jens Kristian Lynderup, som er talsmand for de protesterende naboer.

- For første gang oplever vi reelt, at vi bliver lyttet til, og at politikere fra en bred kreds af partier også står ved, at den her sag bør revurderes. At disse politikere fik et enigt byråd til at stemme for forslaget - det er helt fantastisk. Det havde vi ikke turdet håbe på. Vi opfatter det som en halv sejr. Det er der ingen tvivl om.

Naboerne havde helst set, at byrådet havde besluttet helt at vente med høringsfasen til efter helhedsplanen, men at den nu sendes tilbage i teknik- og miljøudvalget til fornyet behandling, opfatter de som en politisk timeout.

- Vi tror ikke, at udvalget vil sende det samme lokalplanforslag retur til byrådet uden først at tænke i helhed. For os er dagens bredde politiske beslutning et tydeligt signal om at lægge en ny kurs i administrationens behandling af sagen. Lyt til borgerne i Videbæk, opfordrer Jens Kristian Lynderup.

Højhus-naboer: Det er en halv sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce