140 til nytårskoncert

Samtlige musikere og VAM-formand Flemming Lauritsen på scenen. Foto: Ellen Veng.

140 til nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Videbæk: Der var totalt udsolgt hus i aftes til Videbæk Amatør Musikforenings nytårskoncert i kunstpavillonen.

- Kan man ønske sig noget bedre, når man inviterer til nytårskoncert. 140 publikummer havde taget imod tilbuddet, og bedømt på de mange taktfaste bifald havde alle en rigtig god aften, fortæller Flemming Lauritsen, formand for VAM.

Ole Arnbak, der står i spidsen for VAM's nye spillemands-projekt, var inden koncerten sammen med sine medmusikanter meget spændte på, hvordan det ville gå. Men alle bekymringer blev gjort til skamme. Publikum var helt klar til en gang herlig spillemandsmusik.

Næste hold på scenen, var garvede musikere i bandet Burning Wheels. En folk herlige musikere som startede for - som de sagde for cirka 48 år siden, men som efter en længere pause igen fandt sammen for 15 år siden. Burning Wheels rev i den grad publikum med sig med en række populære numre fra Bamses Venner, Shadows, TV 2, Johnny Madsen og John Denver.

Sidste hold på scenen var de 3 P'er. Et band der i den grad har udviklet sig med den ene perle efter den anden. Triosamspillet mellem Gustav Ganer-Kaasgaard, Jette Stefansen og Torben Jørgensen nåede langt ud over scenekanten, hvilket publikums reaktion var et klart bevis på.

- VAM er utrolig glad for samarbejdet med Vestjyllands Kunstpavillon, hvor vi kan skabe de perfekte rammer om en dejlig intimkoncert med amatørmusikere fra vores lokalområde, siger formand Flemming Lauritsen.

140 til nytårskoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce