Direktørfyring: Gråkjær tilbage som øverste chef

John Gråkjær er tilbage som diretør efter fyring af direktør Jan Larsen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Direktørfyring: Gråkjær tilbage som øverste chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grundlægger John Gråkjær er tilbage som direktør efter fritstilling af administrerende direktør Jan Larsen på grund af skuffende resultater.

Holstebro: Entreprenørvirksomheden Gråkjær med domicil på Fabersvej i Holstebro kom ud af det seneste regnskab med et overskud på godt ti millioner kroner, hvilket var et skuffende resultat, da omsætningen steg markant i samme periode.

Det har nu fået konsekvenser for den administrerende direktør Jan Larsen, som er færdig som øverste direktør i firmaet, der primært beskæftiger sig med byggeri inden for landbrug og erhverv.

Jan Larsen forlader Gråkjær, efter at han samlet har været i virksomheden i 18 år. De seneste år som øverste direktør.

Dermed vender grundlæggeren John Gråkjær tilbage som direktør. Det er anden gang, at han gør comeback på direktørposten. Den anden forklaring på afskedigelsen er de strategiske valg omkring den nye afdeling, Gråkjær Aqua. I den afdeling har virksomheden selv fremført, at de har betalt dyre lærepenge.

Med John Gråkjær tilbage som øverste chef forlader han samtidig posten som bestyrelsesformand. En post, der nu er overtaget af Hans Jeppesen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra John Gråkjær om hans tilbagevenden til direktørstolen.

Det er anden gang inden for få uger, at en grundlægger af en stor Holstebro-virksomhed tager afsked med direktøren for selv at genindtræde som direktør. Tidligere på måneden blev der sagt farvel til direktør Thomas Nielsen hos Eiler Thomsen Alufacader, hvor Eiler Thomsen er tilbage som øverste chef efter et mislykket generationsskifte.

Direktørfyring: Gråkjær tilbage som øverste chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce