Langfingret 20-årig Lynebo har haft travlt

Arkivfoto: Michael Bager

Langfingret 20-årig Lynebo har haft travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LYNE: Den 20-årige mand, der søndag aften blev anholdt og sigtet for indbrud i Lyne, er særdeles godt kendt hos ordensmagten både i Midt- og Vestjylland og i Syd- og Sønderjylland.

Den 20-årige, der er fra Varde men bor i Lyne, blev mandag sigtet for tre indbrud i området, ligesom han stod bag tyveriet af en varevogn i sidste uge.

Dagbladet skrev mandag, at det var en indbrudsramt mand, der tippede politiet, men det var dog rettelig en anden lokal mand, der havde en mistanke om, at den 20-årige stod bag flere af de indbrud, der er sket i området.

Fandt 30 koster

Han tippede politiet søndag aften, hvilket førte til en ransagning hos den 20-årige i hans bolig i Lyne.

- Vidnet havde set ting hos den 20-årige, som han opfattede som tyvekoster, oplyser politikommissær Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning, der har sagen om den 20-årige.

- Politiet ransagede stedet, og vi har fundet omkring 30 forskellige koster, som kan være stjålet. De er hos lokalpolitiet i Ringkøbing, hvor de forurettede skal ind og se dem, fortæller Henning Præstegaard.

Den unge mand er foreløbig sigtet for tre indbrud på Egebjergvej, Kirkestien og Nørrehedevej i Lyne.

Der er blandt andet fundet Kaj Bojesen-figurer, som er meldt stjålet fra et af de tre indbrud. Hvorvidt, der vil komme flere sigtelser, afhænger af, om de fundne kosterne kan kobles på andre anmeldte indbrud.

Dom i Esbjerg

Den 20-årige blev i sidste uge ligeledes sigtet for tyveri og afbrænding af en varevogn, som blev stjålet i Hemmet og siden fundet udbrændt i en skov ved Kibæk.

Det er dog langt fra det eneste, han har på samvittigheden og på straffeattesten.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi har han også et generalieblad, der resulterede i en dom for berigelseskriminalitet så sent som 31. januar i år.

Den 20-årige blev idømt fængsel til senere afsoning, men det er dog på nuværende tidspunkt endnu uvist, om dommen fra retten i Esbjerg er blevet anket. Den 20-årige er p.t. på fri fod.

Langfingret 20-årig Lynebo har haft travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce