Festlig nytårskoncert i Tarm

Årets musikprogram indledes med en nytårskoncert med operasangeren Jens-Christian Wandt. Arkivfoto

Festlig nytårskoncert i Tarm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skjern-Tarm Musikforening byder 2019 velkommen med festlig nytårskoncert

Tarm: Skjern-Tarm Musikforening sørger også i år for, at det nye år bliver spillet og sunget ind på festlig og stemningsfuld vis, når årets musikprogram indledes med en nytårskoncert med operasangeren Jens-Christian Wandt, som akkompagneres af pianisten Janus Araghipour.

Koncerten afvikles søndag 13. januar kl. 16 på Vestjysk Gymnasium Tarm.

Operasanger, konferencier, skribent, debattør, programvært, arrangør, kulturambassadør. Titlerne er mange, men det er som tenor, Jens-Christian Wandt har gjort sig stærkest bemærket.

Efter uddannelsen som operasanger fra musikkonservatoriet i Hamborg har han sunget i koncertsale over det meste af Europa, i USA og Australien, ligesom han har optrådt på adskillige danske teatre samt i kulturhuse, kirker og koncertsale over hele landet, ofte i samarbejde med så forskellige kunstnere som Ghita Nørby, Michala Petri, Inga Nielsen, Lis Sørensen og Susse Wold.

Jens-Christian Wandt er også kendt som arrangør og initiativtager til Verdensballetten, som hvert år præsenterer opera og ballet på højeste niveau i det danske sommerland.

Programmet ved nytårskoncerten bliver festligt og vil omfatte både opera, operette og danske sange, præsenteret med anekdoter og små historier om musikken og komponisterne.

Jens-Christian Wandt akkompagneres af Janus Araghipour, som havde en meget vellykket debutkoncert med et Liszt-program fra Syddansk Musikkonservatorium i foråret 2018.

Festlig nytårskoncert i Tarm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce