Vind en bil på Green Arena

Hvis du vælger at se Ringkøbing IFs danmarksseriehold mod Tjørring på Green Arena, kan du være den heldige vinder af en ekstra flot præmie. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Foto: Jørn Deleuran

Vind en bil på Green Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du dygtig eller bare heldig, så kig forbi Green Arena søndag eftermiddag.

På søndag klokken 13.30 skal Ringkøbing IFs danmarksseriehold for første gang her i foråret spiller på hjemmebanen Green Arena, når Tjørring kommer på besøg.

En fast tradition i forbindelse med danmarksseriens hjemmekampe er, at tilskuerne har mulighed for at tippe på resultatet af første halvleg.

Seat inklusiv benzinforbrug

I søndagens kamp er der skruet lidt ekstra op for præmien til den heldige eller dygtige tipper, fortæller Ringkøbing IFs salgs- og marketingchef Lars Bræmer.

»Indehaveren af StaBil Service i Ulfborg, Leif Jensen, stiller en Seat Leon inklusiv benzinforbrug til rådighed i en hel uge til vinderen af tipskonkurrencen,« siger Lars Bræmer.

Sejr over bundholdet

Lars Bræmer oplyser, at hvis der ikke er en tilskuer, som rammer det nøjagtige resultat af kampens første halvleg, vil der blive trukket lod blandt tipperne, så uanset hvad bliver nøglen til Seaten overdraget til en af de tilskuere, der skal på Alkjær for at se, om Ringkøbing IF kan vinde over bundholdet Tjørring og dermed holde fast i topplaceringen i danmarksserien.

Vind en bil på Green Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce