Skjern hev førstepladsen hjem i A-rækken

Skjern Badmintonklubs glade vindere. Fra venstre er det Johnny Andersen, Joachim Conradsen, Daniel Iversen, Daniel Hedegaard, Jesper Sandgrav og Benedikte Bech (var dog ikke med i onsdagens kamp). Privatfoto

Skjern hev førstepladsen hjem i A-rækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med uafgjort onsdag i topkampen mod Alheden og sejr torsdag over bundholdet Aulum sikrede Skjern Badmintonklub sig en plads ved landsfinalerne i A-rækken.

Skjern: Skjern Badmintonklub vandt sikrede torsdag aften definitivt førsteplads i A-rækken, da holdet uden de store problemer fik den krævede sejr over bundholdet Aulum.

Onsdag aften kunne Skjern ellers reelt have sikret førstepladsen, men det blev desværre kun uafgjort 4-4 i topkampen mod Alheden.

- Det var ellers ved at se rigtig skidt ud. Alheden havde deres 55-årige dobbelte veteranverdensmester Martin Quist med efter en længere skadepause. Så allerede inden kampstart vidste vi, at det ikke ville blive en nem kamp, fortalte træner Johnny Andersen.

Første runde kampe bestående af to doubler endte 1-1, men her var det overordentligt tæt på at ende med 2-0 til Alheden. Daniel Hedegaard og Joachim Conradsen vandt nemlig en meget tæt kamp med 29-30, 21-17, 22-20. En kamp der tog over en time, hvilket er uhørt efter man gik over til det nye pointsystem for 15 år siden.

Da de første singler gik i gang, stod det hurtigt klart, at Johnny Andersen og Daniel Iversen var chanceløse i deres kampe. Så Alheden kom på 3-1. Heldigvis var Daniel Hedegaard uhyre skarp og hurtig på banen, så han reducerede kort efter til 3-2 med en ganske overbevisende sejr på 21-7, 21-14. Joachim Conradsen fulgte op og sled sig til en sejr på 21-19, 21-17 i en kamp, hvor han i perioder havde svært ved at finde længden på sine clear. Sejren betød 3-3 inden de to sidste doubler.

I den ene double fløj Johnny Andersen/Joachim Conradsen ud af starthullerne og tog 1. sæt overraskende klart med 21-14. På banen ved siden af tabte Daniel Hedegaard/Jesper Sandgrav samtidig med 17-21 i første sæt. Johnny og Joachim kom bagud i 2. sæt, men kom godt tilbage, og ved 20-18 var der to matchbolde. De blev ikke udnyttet og så fik Alhedenspillerne sætbold ved 20-21. Det slog ikke Skjernparret ud - tværtimod - med tre point i træk sikrede de holdet den fjerde og uhyre vigtige kamp med 23-21.

På banen ved siden af vandt Daniel H og Jesper 2. sæt, men måtte se sig besejret med 14-21 i 3. og afgørende sæt. Dermed endte kampen 4-4.

- Kampens spiller var endnu engang en af de unge spillere. I sidste holdkamp var det Daniel Iversen der med to vigtige sejre holdt Skjern inde i topkampen. I dag var det Joachim Conradsen der vandt alle sine tre kampe og dermed havde stor andel i 4-4 resultatet. Joachim Conradsen har fået sin badmintonopdragelse i Tim og skiftede for to år siden til Skjern for at prøve sig selv af i en større klub, fortalte Johnny Andersen.

Med lidt småskavanker efter onsdagens topkamp var det med nervøse miner, at der blev klædt om i Aulum. Det viste sig dog, at bundholdet Aulum havde to afbud og derfor var kraftig svækket. Da deres andenbedste spiller fik en kraftig fibersprængning i baglåret allerede i første doublerunde, var det ønskede resultat næsten sikret.

Daniel Iversen/Johnny Andersen vandt 1. doublen. Jesper Sandgrav/Joachim Conradsen var stort foran, da deres modstandere måtte trække sig.

I anden rundes 1. double var Jesper Sandgrav/Johnny Andersen hurtige til at sikre sejren 21-15, 21-12. Da Christopher Jensen og Benedikte Bech sikrede sig 2. doublen stod der 5-0 til Skjern inden de resterende tre singler.

Skjern kunne så spare den aldrende 1. single, Johnny Andersen, der havde et overbelastet knæ. Dermed kom den unge Joachim Conradsen i aktion i 1. singlen mod Aulums stærke førstemand Michael Weise. Det blev til nederlag i en lang og udmarvende kamp, som endte 24-26, 21-13, 18-21 i Aulumsspillerens favør. Dette havde dog ingen betydning da Jesper Sandgrav i sikker stil sejrede i 3. singlen og sikrede Skjern den afgørende 6. sejr i opgøret. Jesper vandt 21-8, 21-12. På den sidste bane gjorde Christopher Jensen arbejdet færdig da han vandt 4. singlen 15-21, 23-21, 21-14. Den samlede sejr lød dermed på 7-1.

- Kvalifikationen til landsfinalen blev fejret med en sen omgang fællesspisning på vejen hjem for spillerne og de medrejsende supportere. Kampens spiller blev selvfølgelig Jesper Sandgrav, der ikke bare havde den afgørende sejr, men som også som den eneste vandt alle sine tre kampe, fortalte Johnny Andersen.

Skjern hev førstepladsen hjem i A-rækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce