Rundt om bolden

Skjern Håndbolds Anders Eggert er på efterårets hold i 888ligaen sammen med blandt andre holdkammeraten Bjarte Myrhol. Arkivfoto: Frank Cilius/Scanpix 2017

Rundt om bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Keglebillard: Kun et af syv hold vandt, da Spjald Billardklubs hold var i aktion sidste uge.

Det var tæt på point for andetholdet i 2. division, der dog måtte se sig besejret 5-3 ude mod Asaa. Niels Peter Nielsen vandt med snit på 31,57. Bjarne Larsen spillede uafgjort med snit på 40, mens Kim Staunsbjerg med 29,20 og Kenneth Pedersen med 23,09 begge tabte.

3. division spillede 4-4 hjemme mod Lemvig. Jan Pradsgaard vandt med 23,80 i snit og Thomas Graversen med 15,15, mens taberne var Ove Svendsen med 15 og Sune K. Olesen med 36,40 i snit.

Eneste vinderhold var Vestserie 1, der vandt 6-2 hjemme over Lem 2. Sune K. Olesen var i hopla. Sune K. Olesen lavede en serie på 210, og han lukkede nærmest inden, modstanderen kom i gang. Sune K. Olesen vandt med snit på 44,44, Steen Møller Jensen vandt med 71,52 og Niels Peder Nielsen med 31,25. Kenneth Pedersen tabte med 15,15 i snit.

Vestserie 2 tabte 6-2 ude mod Troldhede. Ove Svendsen var eneste vinder med meget godt spil og snit på 50 og bedste serie på hele 258. Mads Bjerg Jensen tabte med 18,75, Jan Pradsgaard med 23,71 og Egon Sørensen med 13,73.

Serie 1 spillede 4-4 ude mod Skibbild. Vindere var Jens Chr. Jensen med 7,14 i snit og René Due Hansen med 7,69. Ove Kristensen tabte med 6,60 og Flemming Larsen med 7,22 i snit.

Serie 2 tabte 6-2 hjemme mod Grønbjerg. Det var holdets første nederlag i sæsonen. Vinder var Torben Meldgaard med snit på 5,88. Taberne var Svend Hansen med 4,10, Bent Søndergaard med 5,25 og Tage Christensen med 6,55.

Serie 3 tabte 6-2 i Videbæk. Vinder var John Christensen med 5,55 i snit. Leo Olesen tabte med 3 i snit, Ole. K. Olesen med 4 og Jens Erik Meldgaard med 2,68 i snit.

Håndbold: Efter 17 spillerunder i 888ligaen står den nu på EM i Kroatien, og det er derfor tid til at kåre efterårets hold på baggrund af alle spillernes aktioner i de 17 runder.

Det er statistikbegrebet "Most Effective Player" (MEP), der ligger til grund for udvælgelsen. Alle spillere på de respektive syv positioner er blevet sammenlignet, og efterårets hold er derefter fundet. I top på hele MEP-listen ligger Nordsjælland Håndbolds Johan Meklenborg, der via sine præstationer har scoret et samlet MEP-point tal på 56,78 Blandt andet på baggrund af 107 mål i ligaen, hvilket rækker til en andenplads på topscorerlisten.

Skjern Håndbold er eneste klub med to spillere på holdet i skikkelse af hjemvendte Anders Eggert og norske Bjarte Myrhol. Sidstnævnte er i øvrigt genganger fra forrige sæsons hold. De øvrige spillere på holdet er målmand Torbjörn Bergerud fra TTH Holstebro, Jacob Holm fra Ribe-Esbjerg HH som venstre back, højre back Nikolaj Øris Nielsen fra BSV og Patrick Wiesmach fra Aalborg Håndbold som højre fløj.

Volleyball: Skjern KFUMs damer spillede to kampe lørdag. Begge var mod ASV fra Århus. En klub med hele 12 hold.

Den første kamp i danmarksserien var mod det suveræne tophold ASV 2, der vandt 3-0.

- Der var ikke meget at komme efter. Vi var kun syv spillere af sted, og den næste kamp var vigtig, det lå selvfølgelig i baghovedet, sagde træner Anders Kure.

Første sæt var fornuftigt, og det blev kun tabt 25-21. Men de næste to sæt blev Skjern KFUM kørt over, og de blev tabt 25-9 og 25-16.

- Næste kamp var mod ASV 5, og den skulle vi vinde, så vi var presset, sagde Anders Kure.

I første sæt kneb det både med modtagning og med for mange servefejl. På en ombold kom Skjern KFUM bagud 24-23, men Skjern holdt hovedet koldt, og sættet blev bundet 26-24. Igen i andet sæt var det tæt. Skjern var bagud 23-22, men sættet blev vundet 25-23.

- Heldigvis gik vi ikke i panik i de to tætte sæt. I tredje sæt var ASV 5 færdige. Vi servede sættet hjem med 25-9 og dermed en tiltrængt sejr på 3-0. Maja Andreasen spillede en meget fin kamp, fortalte Anders Kure.

Håndbold: Rækker Mølle Håndbolds andetholdstræner Ronni Andersen var godt klar over, at Rækker Mølle 2 nok ikke ville få noget med hjem fra lørdagens kamp i jyllandsserien herrer ude mod NSK Krunderup.

- Nej for Krunderup er gode, og vi havde fem ynglingespillere med. Derfor ville vi komme til at mangle noget fysik, sagde Ronni Andersen.

Og det kom til at passe. Rækker Mølle 2 var med til 12-10, men så rykkede Krunderup til 19-12 ved pausen. Kampen endte 34-25 til Krunderup.

- Kristian Kirkeby blev mandsopdækket fra første fløjt. Vi kom til at savne skudkraft og idéer, som kampen skred frem. Men alt i alt var det efter omstændighederne ok, fortalte Ronni Andersen.

For Rækker Mølle Håndbold 2 scorede Jesper Grimstrup 5, Flemming Steensgaard 5, Kristian Kirkeby 4, Emil Krongaard 3, Søren Mortensen 2, Lars Jacobsen 2, Jens Bonde 2, Morten Vestergaard 1 og Martin Dahlmann 1 mål.

Håndbold: Skjern Håndbold fik en perfekt start på den nye turnering i U16 drenge 1. division, da de søndag vandt 26-22 ude over HC Midtjylland. Ved pausen førte Skjern 13-11.

- Fuldt fortjent. Vi spillede en meget god kamp med masser af disciplin. Og vi lod os ikke slå ud af, at HCM fik otte straffekast, mens vi ingen fik, fortalte træner Søren Ostersen.

Efter et kvarter førte Skjern 7-5. Syv forskellige havde scoret målene.

- Det viste meget godt vores bredde. Og der var mere at glæde sig over. Forsvaret var godt, og i målet stod Lasse Vuust en meget stor kamp. Det var virkelig godt i dag, sagde Søren Ostersen.

For Skjern Håndbold scorede Lasse Pedersen 7, debutanten Tobias Pedersen 4, Tobias Vils 4, Emil Ostersen 3, Viktor Bergholt 3, Frederik Klostergaard 2, Mads Jørgensen 2 og Jonas Nygaard 1 mål.

Håndbold: Enormt mange personlige fejl. Det var den overskrift, Skjern Håndbolds træner Torben Gregersen ville hæfte på Skjern Håndbolds kamp i U18 drenge 1. division ude mod Nøvling 2 søndag, hvor Skjern tabte 30-27.

- Vi spillede det aftalte i starten, hvor vi førte 6-3. Forsvaret var fint, målmand Anes var fremragende, og vi lagde et godt pres. Men så begyndte vi at afslutte dårligt, så kampen blev lige, ind til vi altså tabte 4-0 i de sidste minutter før pausen, hvor vi var bagud 16-13. Efter pausen nåede vi aldrig helt op. Og det er der en god forklaring på. Vi havde 55 afslutninger i den kamp, men vi scorede kun 27 gange. Så savner man altså kvalitet i afslutningerne, sagde Torben Gregersen.

Rundt om bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce