Rundt om bolden


Rundt om bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Ringkøbing Håndbold spiller træningskamp mod FC Midtjylland torsdag den 14. december klokken 19 i Tim-Hallen.

- Kampen kommer til at fungere som en indsamling til De små glæders legat, der er et leget, der hjælper med at skabe positive oplevelser til børn. FCM har spillere til VM, men de har lovet at stille det stærkest mulige hold til kampen, fortæller Per Voldsgaard fra Tim GIF.

Håndbold: Det gik faktisk endnu værre, end Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen regnede med, da Rækker Mølles herrer tirsdag spillede ude i 3. division mod Ribe 2.

- Vi vandt 44-16. Det er helt sikkert de fleste mål, jeg har oplevet mit hold score. Men det er faktisk en kedelig rekord. Sådan er kamp kan man ikke bruge til ret meget andet end at få løbet nogle meter i, sagde Rasmus Hansen.

Han roste sit hold for at spille koncentreret og solidt gennem samtlige 60 minutter.

- Vi aftalte, at trykket skulle holdes, og at niveauet skulle være så højt som muligt. Det gik fint, selv om vi vel brændte 10-14 chancer. Ribe havde intet at komme med. I første halvleg dækkede vi offensivt, mens vi stod tilbage i anden halvleg. Begge halvlege stod vi solidt, og så løb vi bare kontra kontra kontra. Jeg tror, vi scorede 30 gange i første eller anden bølge, fortalte Rasmus Hansen.

For Rækker Mølle Håndbold scorede Tobias Simonsen 8, Mathias Hedegaard 8, Michael Nielsen 8 (5), Simon Madsen 5, Hans Chr. Fangel 4, Frank Madsen 3, Mathias Skræddergaard 3, Lasse Kirkeby 3, Troels Aagaard 1 og Thomas Bertelsen 1 mål.

Håndbold: Ringkøbing Håndbold 3 kom ned på jorden igen i jyllandsserien damer, da de tirsdag mødte Viborg.

- Vi tabte 39-17. Vi havde intet at komme med. I pausen var vi bagud 20-7. Det var som om, ingen troede på noget. Ingen troede på, vi kunne drille dem bare lidt. Vi havde hverken parader eller redninger, så alt gik ind, fortalte træner Claus Dybdahl.

Håndbold: Skjern Håndbolds målmand Emil Nielsen er for første gang udtaget til A-landsholdets bruttotrup, der snart træder sammen forud for EM i januar.

 

 

- Det er et kæmpe skulderklap at blive udtaget. Det er rart at blive belønnet for det arbejde, som man laver til hverdag i Skjern - og det viser bare, at det går den rigtige vej for mig i øjeblikket, siger Emil Nielsen, der skal kæmpe om pladsen med store navne som Niklas Landin, Jannick Green Kevin Møller.

Skjern har også fået udtaget Anders Eggert til bruttotruppen. 

Rundt om bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce