Ingen drømmekamp mellem Rækker Mølle og Skjern i pokalturneringen - endnu

Rækker Mølle Håndbolds Mathias Skræddergaard får ikke drømmekampen mod sin tidligere klub Skjern Håndbold i landspokalturneringen. I stedet får Rækker Mølle Håndbold besøg af Aarhus Håndbold. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ingen drømmekamp mellem Rækker Mølle og Skjern i pokalturneringen - endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er trukket lod til 1/8-finalerne i pokalturneringen, og det var ingen ønskelodtrækning for hverken Rækker Mølle Håndbold, Skjern Håndbold eller Ringkøbing Håndbold.

Ringkøbing: Det blev ikke til drømmeopgøret mellem Rækker Mølle Håndbold og Skjern Håndbold i 1/8-finalerne i pokalturneringen for herrer, da der onsdag først på eftermiddagen blev trukket lod af Santanders administrerende direktør Bo Jacobsen.

- Så må vi bare trække Skjern i næste runde, hvis de altså går videre, siger Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen i meget munter tone.

Rækker Mølle Håndbold skal i stedet spille på hjemmebane mod Aarhus Håndbold. Det er tredje runde i træk, Rækker Mølle skal møde et ligahold, efter de tidligere har slået HC Midtjylland og TM Tønder ud af turneringen.

- Lodtrækningen gik ikke som håbet. Det havde da været fantastisk, hvis vi havde trukket de danske mestre fra Skjern. Tænk sig at have fyldt Rækker Mølle-Hallen til bristepunktet til sådan en kamp. Aarhus Håndbold var sammen med Nordsjælland faktisk et af de hold, vi helst ikke ville trække. Vi ved jo godt, at den her runde formentlig er endestation for os. Så havde det da været sjovere, hvis modstanderen havde været et af de største hold som BSV, GOG, Aalborg eller TTH Holstebro. KIF Kolding havde måske været ok også, for man ved jo ikke rigtig, hvad de har af hold næste sæson, og så kunne vi måske have leveret endnu en overraskelse, fortæller Rasmus Hansen.

Skjern Håndbolds træner Ole Nørgaard havde også gerne set et opgør mod naboerne fra Rækker Mølle Håndbold.

- Dem havde vi håbet på. Det kunne have været sjovt og let for alle parter, siger Ole Nørgaard.

Nu skal Skjern i stedet spille ude mod Skanderborg Håndbold. Det betyder et gensyn med de tidligere Skjern-spillere Cornelius Kragh, Morten Balling og Kristoffer Laursen.

- Det kunne have været bedre, men det kunne også have været værre. En udekamp mod Ribe-Esbjerg HH havde været en vanskelig opgave, og det kunne udekampe mod SønderjyskE og Mors-Thy Håndbold også have været. Traditionelt set har vi haft et godt tag på Skanderborg, og det er da også et hold, vi skal kunne slå. Men pokalkampe har deres eget liv. Alt kan ske i de kampe, siger Ole Nørgaard.

De øvrige herrekampe i 1/8-finalerne er SUS Nyborg-Aalborg Håndbold, SønderjyskE-BSV, HK Give Fremad-GOG, Team Sydhavsøerne-Nordsjælland Håndbold, Mors-Thy Håndbold-KIF Kolding København og Ribe-Esbjerg HH-TTH Holstebro.

- Det kunne have været meget bedre, sagde Ringkøbing Håndbolds træner Mads Brandt efter lodtrækningen.

Ringkøbing Håndbold kunne ikke få en vanskeligere modstander end København Håndbold, der for kort tid siden blev nykårede danske mestre. Ringkøbing har godt nok fordel af hjemmebane.

- Men det er altså bare mestrene, vi skal møde, og de har et godt og sammenspillet hold, fortsætter Mads Brandt.

Han er lidt træt af den måde, pokalturneringen er skruet sammen med to seedningslag.

- På den måde forsvinder charmen. Nu udebliver de gode historier om små hold, der kommer langt. Det er alt for svært for små hold som os at komme rigtig langt, når det foregår, som det gør nu, siger Mads Brandt.

De øvrige damekampe er Skanderborg-Nykøbing Falster, Hadsten Håndbold-Team Esbjerg, Aarhus United-Silkeborg/Voel KFUM, TTH Holstebro-Viborg HK, Roskilde Håndbold-Randers HK, Ajax København-Herning-Ikast Håndbold og SønderjyskE-HC Odense.

Kampene skal være spillet senest søndag den 26. august.

Ingen drømmekamp mellem Rækker Mølle og Skjern i pokalturneringen - endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce