Danmarks bedste par-4 hul

Trehøje Golfklubs smukke hul 16. Pressefoto

Danmarks bedste par-4 hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ved en stor afstemning har Trehøje Golfklub fået kåret deres smukke hul 16 som Danmarks bedste par-4 hul.

Trehøje: Så skete det igen. Trehøje Golfklub har fået et af sine huller kåret som Danmarks bedste. Den professionelle golfspiller Morten Ørum Madsen sad i ekspertpanelet og gav Trehøje Golfklubs hul 16 maksimum point ud af de 80 huller der var blevet indstillet af klubberne. Ud af de 80 huller blev 18 huller nomineret og sendt til afstemning og der blev hul 16 så kåret som Danmarks bedste Par-4 hul.

- Super, super hul indhyllet i træer. Hullets karakteristika er meget definerede, og fordi teestedet ligger højt oppe, er alt foran en, og man er ikke i tvivl om, hvor man skal hen. Sådan burde alle signaturhuller være, lød det fra Morten Ørum Madsen.

Torsdag formiddag overrakte Dansk Golf en flot sten med messingplade til Trehøje Golfklub som det synlige bevis på kåringen. Der er cirka 2000 par 4-huller i Danmark. Der er omkring 750 par-3 og 750 par-5 huller til sammenligning. En bane består typisk af ti par-4, fire par-3 og fire par-5 huller.

Det er anden gang Trehøje Golfklub har fået et hul kåret som Danmarks bedste. Dansk Golfunion lavede i 2009 en afstemning blandt alle danske golfspillere, hvor formålet var at finde de 18 bedste golfhuller i Danmark. Her skrev Dansk Golf bl.a. at hullerne fra Trehøje bragede ind på listen. Blandt de 18 golfhuller læserne syntes var bedst, var ikke mindre end 3 af hullerne fra Trehøje. Hul 18 i Trehøje blev kåret til at være Danmarks allerbedste par-5 hul.

Danmarks bedste par-4 hul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce