Boysen til TM Tønder

Rasmus Boysen skifter ligahåndbold i Skjern Håndbold ud med håndbold i 1. division sammen med TM Tønder. Arkivfoto:

Boysen til TM Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvikling. Ved at gå et skridt tilbage og vælge en klub i 1. division håber Skjern Håndbolds Rasmus Boysen på, at han tager to skridt frem i sin udvikling.

Skjern Håndbolds Rasmus Boysen skifter efter denne sæson til TM Tønder, som Rasmus Boysen har lavet en toårig aftale med.

TM Tønder spiller i 1. division, og dermed bliver det et skridt ned af stigen for Rasmus Boysen, der har spillet de seneste otte sæsoner i Skjern Håndbold.

Det skridt ned af stigen ser Rasmus Boysen som en fordel for den videre udvikling.

»Det har været vigtigt for mig at komme til en klub, hvor jeg får en stor rolle på holdet. Jeg har snakket med et par ligaklubber, som var interesserede. Men der ville jeg som i Skjern være én blandt mange. I Tønder får jeg en stor rolle og masser af spilletid, og det er det, jeg trænger til på nuværende tidspunkt,« siger den 22-årige bagspiller, der kan spille alle positioner i bagkæden, lige som han kan dække alle positioner i forsvaret.

TM Tønder skal fra næste sæson trænes af den nuværende assistenttræner i Sønderjyske, Claus Lyngsøe, mens den tidligere Skjern-spiller Kasper Christensen skal være assistenttræner.

»Efter jeg havde talt med Claus Lyngsøe, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle være Tønder. Et godt træningsmiljø og en ambitiøs tilgang til håndbolden er afgørende for mig. Tønder stiller med et ungt og dynamisk hold, som jeg glæder mig til at være en del af. I realiteten vender jeg jo hjem til Tønder. Jeg er født i Tønder, men flyttede med mine forældre til Ringkøbing, da jeg var et år,« siger Rasmus Boysen.

Sportschef i TM Tønder Otto D. Lück er glad for aftalen.

»Med Rasmus får vi en spiller på holdet, der er kendt for sit fighterhjerte, ambitioner og en seriøs tilgang til håndbolden. En gevinst for ethvert hold - såvel på det håndboldfaglige og det personlige plan. Både som forsvars- og bagspiller på alle positioner vil Rasmus kunne tilføre holdet merværdi. I nært samarbejde med People in Sport er det lykkedes at lave en aftale, der løfter Rasmus og TM Tønder, og vi ser frem imod en spændende videreudvikling af holdet og Rasmus de kommende to år,« siger Otto D. L¨ck i en pressemeddelelse fra klubben.

Rasmus Boysen bliver boende i Esbjerg, hvor han læser. Tre andre spillere fra holdet bor i Esbjerg, så Rasmus Boysen får nogle at følges med på de mange ture til Tønder de næste to år.

Boysen til TM Tønder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce