Plejehjemsbeboere fik forsødet tilværelsen for 124.000 kroner

Åstedparken. Arkivfoto

Plejehjemsbeboere fik forsødet tilværelsen for 124.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BORRIS: 124.000 kroner er mange penge, og det er beløbet, som beboerne på Åstedparken i Borris har fået glæde af i det forgangne år.

Det kunne formand for Åstedparkens Vennekreds, Tage Hansen oplyse på foreningens generalforsamling for nylig. Det lykkedes foreningen at indsamle 120.000 kroner, der skulle gå til at forsøde beboernes hverdag. Dermed gav det et underskud på 4000 kroner, men foreningen har en formue på omkring 120.000 kroner i forvejen, så det bliver ikke at mærke. Tage Hansen fortæller til Dagbladet, at midlerne til arbejdet er på niveau med tidligere år.

Vennekredsen modtager 8000 kroner i kontingenter årligt, og i årets løb er der givet en anonym gave på 25.000 kroner, ligesom vennekredsen har modtaget penge fra Dalager Marked. Oveni er der tjent 71.000 kroner ved arrangementer i årets løb. Dog har der også været udgifter til disse arrangementer, som er blevet trukket fra den pulje.

- Det er et dejligt arbejde, for beboerne er så glade for det, og de påskønner indsatsen, fortæller Tage Hansen.

Mange aktiviteter

En større udskrivning i året har været til en speciel stol, der er god for beboernes helbred. Listen med aktiviteter i det forgangne år er meget lang, og for beboerne er det blevet til flere udflugter.

Tidligere tog man på en lang sommerudflugt, men da beboerne har svært ved at klare en lang dag, har man i stedet valgt at dele det op i flere mindre udflugter. Således har året budt på en tur til Pumpestation Nord, hvor alle beboere kom op på platformen for at kigge ud over Skjern Enge. En anden tur gik til Erhvervsskolen Vestjylland, hvor beboerne glædede sig over at se dyrene i staldene. Det er et besøg, der gentages her til foråret.

Tage Hansen glæder sig over de mange frivillige og den store opbakning, som foreningen nyder.

Blandt andet er der mange frivillige, der hver mandag eftermiddag deltager på skubbeholdet, som man kalder det. Her ledsager de frivillige Åstedparkens beboere på en gåtur rundt i Borris.

Plejehjemsbeboere fik forsødet tilværelsen for 124.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce