Institutioner ved farligt kryds: Tid til handling

Skolebesytrelsen på Kirkeskolen håber, at endnu et opfølgningsmøde kan medføre handling hos kommunen. Arkivfoto. Christian Baadsgaard

Institutioner ved farligt kryds: Tid til handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebestyrelsen på Kirkeskolen har indkaldt til opfølgningsmøde om det farlige kryds ved Enghavevej/Fredensgade efter endnu et uheld.

Skjern: Vejkrydset ved Enghavevej/Fredensgade bliver dagligt debatteret blandt borgerne i Skjern. Det skyldes, at der de seneste to år har været flere uheld mellem bilister og cyklister.

Da en cyklist for to år siden blev kørt ned i krydset, reagerede Kirkeskolen og Fredensgade Børnehave ved at indkalde til et opfølgningsmøde. Dengang var svaret, at kommunen arbejdede på en løsning.

To år er gået, men senest for tre uger siden gik det igen galt i krydset, da to bilister kørte sammen. Derfor har formanden for skolebestyrelsen på Kirkeskolen, Morten Meldgaard, igen taget initiativ til et møde.

Tålmodighed opbrugt

Teknik- og Miljøudvalgets formand John G. Christensen udtalte i sidste uge, at udvalget er i gang med undersøgelser af, hvad der kan forbedres i det farlige kryds.

Morten Meldgaard er imidlertid ved at være utålmodig:

- Vi har ikke fulgt op på mødet i 2016, fordi det lød til, at kommunen ville have det med i deres budget til 2018. Nu er vi kommet dertil, hvor vi vil se handling. Derfor har vi også inviteret udvalgsformanden med til mødet, som bliver holdt den 1. marts. Så håber vi, at de vil lytte, siger Morten Meldgaard.

Han tilføjer dog, at der ser ud til at være skred i sagen: - Jeg har nu været i kontakt med ingeniør Karsten Larsen fra Ringkøbing-Skjern Kommune og de tager det seriøst, siger formanden.

På mødet vil også Dorthe Munck Jensen, der er skoleleder på Kirkeskolen, og leder af Fredensgade Børnehave Palle Vej Kirkegaard deltage.

Institutioner ved farligt kryds: Tid til handling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce