Første snaps fra nyt destilleri til efteråret

Henrik Agger og Anders Juhl Hansen vil redifinere snapsen med firmaet Lowlands Denmark. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Første snaps fra nyt destilleri til efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lowlands Denmark, der er etableret af Anders Juhl Hansen og Henrik Agger, er i gang med ombygningen, så snapsproduktionen kan gå i gang.

STAUNING: Håndværkerne er lige nu i gang hos Juhl & Agger i Stauning, for til efteråret er de første flasker klar fra det nye mikrodestilleri, der får navnet Lowlands Denmark. Destillationsapparatet er leveret og står klar til at blive tilsluttet, når håndværkerne er færdige med at brandsikre bygningen til formålet.

- Vi håber på at vi har den første spiritus klar til oktober, men vi er udmærket klar over, at der kan komme bump på vejen, så det er med forbehold, siger Anders Juhl Hansen, der driver Juhl & Agger sammen med Henrik Agger.

Makkerparret har gennem flere år importeret vin og delikatesser fra især Italien. Det begyndte som en hobbyvirksomhed, men efter at Anders Juhl Hansen solgte virksomheden Brandworkz, besluttede han sig for at gå ind i firmaet på fuld tid. Juhl & Agger havde lyst til at prøve kræfter med noget mere end import. Derfor kom de på ideen at etablere et mikrodestilleri, og de fik gin-destilleriet Spirit of Njord ind som medinvestor, hvor stifteren Lars Toke Graugaard stammer fra Skjern.

- Ni ud af 10 har spurgt, om vi så skal producere gin, men det skal vi ikke, smiler Anders Juhl Hansen.

Redefinerer snapsen

Juhl & Agger har arbejdet på at finde det rette koncept, og resultatet er blevet, at destilleriet til at begynde med skal lave snaps.

- Vi har brugt en del tid på at finde ud af, hvordan First Edition skal være, og den er vi så langt med, at vi snart kan løfte sløret, fortæller Anders Juhl Hansen.

Ligesom det er tilfældet med de øvrige produkter hos Juhl & Agger, så er alt særligt udvalgt, og ideen er, at snapsen skal bære præg af at være noget unikt.

- Lowlands Denmark vil gerne redifinere snapsen. Vi vil ikke lave de snapse, der allerede laves, men i stedet vil vi gerne give vores snaps et lille tvist, forklarer Anders Juhl Hansen.

Første snaps fra nyt destilleri til efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce