Vestjysk tænketank-direktør: Gentænk alderdommen

Direktør Claus Kjeldsen fra Institut for Fremtidsforskning kommer den 5. november til Rignkøbing for at fortælle om, hvordan vi kan gentænke alderdommen. Arkivfoto.

Vestjysk tænketank-direktør: Gentænk alderdommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Claus Kjeldsen, chef for Instituttet for Fremtidsforskning fortæller om at gentænke alderdommen; det sker mandag den 5. november i Rådhushallen, og Soroptimisterne indbyder.

RINGKØBING: Alderdommen er ikke, hvad den har været ...

Det ved Claus Kjeldsen mere om end de fleste.

Direktøren for tænketanken Instituttet for Fremtidsforskning i København har tænkt flere tanker end de fleste om, hvad "den tredje alder" indebærer her i starten af det 21. århundrede.

Mandag den 5. november klokken 19.30 kommer han til Ringkøbing for at dele dem sine forhenværende bysbørn i form af foredraget "Gentænk alderdommen"; Claus Kjeldsen er nemlig vokset op i Ringkøbing - hans mor er Bit Kjeldsen - og han har blandt andet gået på Ringkøbing Gymnasium.

- Vi synes dels, at emnet er meget relevant, dels at det er interessant, at han har haft en stor del af sin opvækst i Ringkøbing, siger Hanne Mette Jensen fra den lokale afdeling af Soroptimisterne.

Soroptimisterne har en tradition for en gang om året at indbyde til et foredrag med en spændende foredragsholder.

- I år synes vi, det kunne være spændende at sætte fokus på alderdommen. Den måde, folk lever på i "den tredje alder", er jo under kraftig forandring. For eksempel gider folk ikke bo i traditionelle ældreboliger, men vælger ofte helt andre boformer. De ældre flytter sig, men det gør kommunerne nok ikke i samme grad, når de planlægger ældreområdet, siger Hanne Mette Jensen.

Alle interesserede er velkomne til foredraget, der foregår i Rådhushallen.

Prisen er 100 kroner, men så får man også en sandwich og et glas vin med i købet - og glæden ved at vide, at overskuddet går til, at Soroptimisterne i år kan uddele ekstra mange julekurve til trængende familier.

Vestjysk tænketank-direktør: Gentænk alderdommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce