Teater giver publikum et godt indtryk af Syrien

Især i 2015 modtog Danmark mange flytninge fra Syrien. Billedet her blev taget 9. september 2015 på motorvejen nord for Padborg. Arkivfoto: Claus Fisker/Scanpix

Teater giver publikum et godt indtryk af Syrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Teatret OM lørdag 24. februar afholder et "Smag på Verden"-arrangement, bliver det denne gang med Syrien som overordnet tema.

Ringkøbing: Der er syriske specialiteter på menuen, når Vesterhavs Hallen i Ringkøbing lørdag 24. februar danner rammen om et "Smag på Verden"-arrangement med Teatret OM i rollen som vært.

Ud over godt til ganen kan gæsterne blandt andet også se frem til live-koncert med guitarist Nour Amora i front, dans og digtoplæsning på såvel syrisk som dansk.

- Ringkøbing-Skjern Kommune har inden for de seneste par år modtaget en stor gruppe flygtninge fra Syrien, og der er et stort behov for kulturmøder og fællesskab med disse mennesker, siger Tove Kristensen, leder af administrationen på Teatret OM.

Hun siger videre, at arrangementet bliver sat i en scenografisk ramme skabt af teatrets faste scenograf, Antonella Diana, mens aftenens indslag kædes sammen af kunstnerisk leder på Teatret OM, Sandra Pasini, der til anledningen indtager en rolle som klovnen Spugna.

Syrere har gratis adgang

Det er femte gang, at Teatret OM indbyder til et "Smag på Verden"-arrangement, der tidligere har haft fokus på Italien, Jordan, Argentina og Japan.

- Forberedelserne er i fuld gang. Vi lokaliserer blandt andet lokale grupper og nøglepersoner, skaber netværk og inviterer til fælles arrangementer og sætter fokus på kulturudveksling, tilføjer Tove Kristensen.

Hun tilføjer, at alle gæster fra Syrien har gratis adgang i Vesterhavs Hallen lørdag 24. februar.

Teater giver publikum et godt indtryk af Syrien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce