Samler ind til flygtninge

Noor på 13 år og hendes 4-årige lillebror Obaid flygtede fra Syrien for fem år siden og bor nu i et af de fattigste kvarterer i nabolandet Jordan. Pengene fra årets landsindsamling går blandt andet til at hjælpe de tusindvis af syriske familier og børn, der kæmper for at overleve i nærområderne omkring Syrien. Foto: Martin Thaulow

Samler ind til flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ringkøbing: Der er under en måned tilbage til Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling søndag 4. november, så måske er der brug for din hjælp som indsamler her på falderebet.

I Ringkøbing-Skjern Kommune samles der ind i Egvad, Skjern, Videbæk, Ringkøbing og Holmsland. Du kan online tilmelde dig under "Ringkøbing-Skjern" og vælge at gå i det distrikt, hvor du bor.

Landsindsamlingen er landsdækkende, og der samles ind kl. 11-14, hvor en indsamler kan samle cirka 1.000 kroner ind.

I år går en del af pengene til at hjælpe udsatte familier fra rohingya mindretallet, der er på flugt fra brutale overgreb i Myanmar. Andre midler går til at hjælpe mennesker på flugt fra Syrien, hvor borgerkrigen hærger på 8. år.

Endelig betyder pengene, at Dansk Flygtningehjælp kan rykke hurtigt ud og hjælpe i andre lande, hvor der opstår kriser, og mennesker på flugt får brug for hjælp til at overleve.

Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling 2018
Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største humanitære organisation og arbejder i over 35 lande verden over for at sikre nødhjælp og sikkerhed til folk på flugt.Dansk Flygtningehjælp administrerer eksempelvis flygtningelejre i nærområderne, distribuerer nødhjælp, etablerer brønde og vandrensningsanlæg og uddanner børn og voksne, så de har en hverdag efter flugten. Børnene har brug for skolegang - også i en flygtningelejr. De skal jo ikke bare overleve, men på sigt leve.

Midlerne fra Landsindsamlingen 2018 søndag 4. november går blandt andet til det akutte og livsvigtige nødhjælpsarbejde i Bangladesh og Syrien, samt nærområderne.

Samler ind til flygtninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce