Ringkøbing K: Hussalget står helt stille

Det første dobbelthus er blevet opført i Naturbydelen Ringkøbing K. Men der skal skrives under på flere købskontrakter, inden der igen bliver bygget. Arkivfoto: Søren Palmelund

Ringkøbing K: Hussalget står helt stille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På halvandet år er der kun solgt tre huse i Naturbydelen Ringkøbing K. Ejendomsmægleren gætter på, at vestjyderne har brug for at se den nye boligtype an, inden de køber.

Ringkøbing: Det kan godt være, at mange vestjyske husejere drømmer om et liv uden havearbejde, men det får dem ikke til at skifte parcelhuset ud med en bolig uden hæk og græsplæne i Naturbydelen Ringkøbing K.

Ifølge ejendomsmægler Finn Jacobsen fra EDC, som står for salget af huse sammen med Estate Boligcenter Vestjylland, så står hussalget stille lige nu.

I løbet af det første halvandet år er der kun solgt tre huse i bydelen, som efter planen skal udvides til 1000 boliger over de kommende 30 år. Det er et år siden, at de to første huse blev solgt. I foråret blev der skrevet under på en kontrakt til det tredje, men ejeren har ikke så travlt med at flytte ind.

- Vi var måske lidt optimistiske, da vi satte vores forventninger op. Jeg ville gerne have, at det var kommet hurtigere i gang, siger EDC-mægler Finn Jacobsen.

En egentlig forklaring på det træge salg har han ikke. Mæglerne gætter på, at det er den anderledes boform, som får vestjyderne til at holde sig tilbage.

- Naturbydelen byder på en helt anden boligtype, end vi er vant til. Husene ligger tæt og har ikke det samme udeareal, som man ellers kender det. Måske er man ikke lige klar til at være firstmover, siger ejendomsmægleren.

Da der blev holdt åbent hus i foråret, var interessen for at kigge indenfor i det første hus ellers kæmpestor, og nysgerrige strømmede til at for se den første bolig indefra. Der er også fortsat masser af aktivitet på projektets hjemmeside. Derfor er Finn Jacobsen da også overbevist om, at salget nok skal komme.

Lige nu er man i gang med at planlægge en ny kampagne for Naturbydelen Ringkøbing K, som skal løbe af stablen efter sommerferien. Ved samme lejlighed kan der fortælles mere om det moderne senior-bofællesskab, som er på vej til området. Lige nu dyster to hold om at udforme projektet, som skal opføres de kommende år i området bag de første boliger.

Ringkøbing K: Hussalget står helt stille

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce